CYANTIFIC @ Arenele Romane

CYANTIFIC
(Hospital Records | Londra, UK)

Sambata, 8 mai 2010
Arenele Romane (Parcul Carol, strada Cutitul de Argint, nr. 26)

Pe 8 mai, la Arenele Romane, va avea loc cea de-a treia petrecere de anul acesta marca Arena DNB. Evenimentul va fi gazduit de Cyantific, reprezentant de seama al Hospital Records.

Cyantific insemna la inceput duo-ul compus din Jon si Matt, originari din sud-vestul Angliei. Primul lor material “Don’t follow” a fost realizat in 2005. Pe acesta se poate auzi vocea legendarei Diane Charlemagne care i-a adus in atentia unei noi categorii de public, pe langa cel obisnuit de dnb. Din 2006 insa, odata cu lansarea albumului de debut intitulat “Ghetto Blaster”, Cyantific a intrat in istoria drum and bass-ului. “Ghetto Blaster” este un album inca de la inceput apreciat atat de critici cat si de fanii muzicii dnb. Incepand cu anul 2007, fenomenul Cyantific a primit recunoastere si pe scena, nu doar in studio, odata cu primirea premiului “Best breakthrough DJ” acordat de BBC 1Xtra. Cyantific a creat legendarul Hospital Mix 6, iar in Hospital Mix 7 am ascultat piese speciale, asa cum sunt “Empty Streets” sau “Space Zombie”.

Despre dj set-urile Cyantific se spune ca sunt antrenante si spectaculoase. Explicatiile variaza de la o presupusa legatura cu fiinte din alta galaxie pana la ideea ca mainile lui sunt vrajite. Aceste zvonuri nu pot fi nici confirmate nici negate cu certitudine. Alaturi de Cyantific vor mixa Snow, Seba 1394 si Dudawles. De visuals se vor ocupa AVluv si VEDEM.

Intrare:
15 lei in avans la Base sau Boarder’s
Base
Boarder’s
25 lei la poarta (petrecerea incepe la ora 22:30).
Mai multe detalii pe http://arenadnb.ro

Tags:

2 thoughts on “CYANTIFIC @ Arenele Romane”

Leave a reply (we review all comments)