Teatru la The Light Bar

  • by

BOHEMIAN MONDAY
TEATRU LA THE LIGHT BAR
MAI-IUNIE 2010

LUNI, 3 MAI, ORA 20.30
OMUL PUBELA
REGIA: Alexandru Robert NAGY
CU: Alexandru NAGY
Durata: 60 min
In premiera extraordinara, un altfel de One-Man Show!
TARIF: 10 LEI

LUNI, 10 MAI, ORA 20.30
O NOAPTE FURTUNOASA – MAHALA
REGIA: Alexandru Robert NAGY
CU: Alexandru NAGY, Nicholas CAŢIANIS, Antonio PREDESCU, Ionuţ NICULAE, Ana–Maria FLORICĂ, Smaranda NICOLAU, Andrei GHEORGHE
Durata: 70 min
O montare îndrăzneaţă dublată de o viziune regizorală amplă care surprinde atmosfera familiei de mafioţi, a clanurilor şi a intereselor ascunse. A pasiunilor puternice, a respectului şi a comicului inevitabil asociate direct cu celebra piesă a lui Caragiale. Tinerii actori reuşesc să surprindă şi să construiască un spaţiu mitic, filmic şi situaţii concrete care reuşesc să emoţioneze şi să impresioneze..
TARIF: 10 LEI

LUNI, 17 MAI, ORA 20.30
ULTIMATUM
REGIA: Alexandru Robert NAGY
CU: Alexandru NAGY, Oana IONESCU,
Durata: 60 min
Anumite lucruri neterminate produc în noi schimbări de care nici nu suntem conştienţi. Visul poate fi frumos sau poate să doară. Dar ce te faci atunci când ceea ce ai visat e mai real decât poţi să conştientizezi. Adrian şi Diana sunt oamenii epocii în care trăim – cu bune şi cu rele, cu obsesii şi pasiuni, doi nebuni frumoşi care se întâlnesc după 6 ani în care nu au ştiut nimic unul de celălalt… sau cel puţin aşa crede fiecare dintre ei. De fapt ei ştiu mai mult, poate prea mult. Misterul unei crime pasionale îi aduce din nou împreună, în faţa dumneavoastră, a publicului.
TARIF: 10 LEI

LUNI, 24 MAI, ORA 20.30
ESUATII
REGIA: Alexandru Robert NAGY
CU: Alexandru NAGY, Oana IONESCU, Nicholas CAŢIANIS, Antonio PREDESCU, Victor ŢĂPEANU, Ana Maria FLORICĂ, Ionuţ NICULAE
Durata: 70 min
Prima parte dintr-o trilogie contemporana, spectacolul acesta este un model justitiar, el are menirea de a face dreptate in randul celor neintelesi, celor marginalizati sau in termeni populari “nebuni”. Veti vedea niste nebuni frumosi, unii va vor provoca sila, altii controverse la nivelul constiintei voastre, altii va vor cersi mila si compasiunea. Nici unul nu-si va trada insa credinta. Ei toti vor refuza sa fie pervertiti si manipulati. Ei sunt doar niste bieti, sarmani esuati.
TARIF: 10 LEI

LUNI, 31 MAI, ORA 20.30
VERONICA NU SE HOTARASTE
REGIA: Alexandru Robert NAGY
CU: Raluca BALACI, Nicholas CAŢIANIS, Antonio PREDESCU, Victor ŢĂPEANU, Ştefan PREDESCU
Durata: 60 min
O comedie pur-românească, plină de adevăr, în care spectatorul descoperă treptat, ghidat de Veronica – LUMEA ÎN CARE TRĂIM, cu bune şi cu rele…un spectacol despre misoginism, despre umilinţă, inocenţă, obsesii şi incredibila componentă strict românească a existenţei noastre. Toate acestea constituie un drum iniţiatic cu o finalitate imprevizibilă – comedie după Andreea Chindiriş & Alexandra Băcanu.
TARIF: 10 LEI

LUNI, 7 IUNIE, ORA 20.30
PROSTII SUB CLAR DE LUNA
REGIA: Alexandru Robert NAGY
CU: Antonio PREDESCU, Anca DINICU, Smaranda NICOLAU, Nicholas Cațianis, Victor ȚĂPEANU, Ionuț NICULAE
Durata: 60 min
O comedie de nota 10! În interpretarea tinerilor actori amatori alături de veteranii trupei formează o echipă unită şi bine pregătită – într-atât de bine încât pentru o seară sunt nişte veritabil proşti sub clarul de lună pe care ni-l oferă spaţiul şi publicul fidel. Vino să vezi ce fac PROȘTII SUB CLAR DE LUNĂ – comedie după Teodor Mazilu.
TARIF: 10 LEI

LUNI, 14 IUNIE, ORA 20.30
BANCA
REGIA: Alexandru Robert NAGY
CU: Alexandru NAGY, Andrei GHEORGHE, Antonio PREDESCU, Nicholas CATIANIS
Durata: 70 min
O tragi-comedie gay dupa Carmen Cristiana Petrescu – o combinatie inedita de teatru si improvizatie sustinuta de cele doua personaje fantastice: MIU ORLANDO ASSURBANIPAL si BROASCA SEBASTIAN AMEDEO. O poveste despre situatii limita, dragoste, droguri si viata de strada.
SPECTACOL IN CADRUL EVENIMENTULUI EXTRAORDINAR: “Saptamana aniversara ArCa LuI nOe – 4 ani”
TARIF: 10 LEI

Leave a reply (we review all comments)