Concurs de creaţie: ADVERTISE YOUR CAR

  • by

Weltauto şi IQads lansează concursul de creaţie ADVERTISE YOUR CAR
Între 19 aprilie şi 16 mai 2010, Weltauto şi IQads îi invită pe creativi la provocarea de a da naştere celei mai originale idei de vânzare a unei maşini în cadrul concursului ADVERTISE YOUR CAR. Cele mai bune două idei vor fi răsplătite cu un iMac 21.5’’ Core 2 Duo (pentru cea mai bună idee declinată într-un spot video) şi un iPod Touch 8GB (pentru cea mai bună idee declinată într-un print), premii oferite de Weltauto. Participanţii sunt invitaţi să facă reclamă unei maşini anume, cu avantajele şi defectele sale, nu unei mărci. Practic, provocarea constă în a vinde în mod original un autovehicul de ocazie.
Participarea la concurs este deschisă persoanelor având peste 18 ani, indiferent de faptul că lucrează sau nu în industria de publicitate. Înscrierea se face prin trimiterea propunerilor în format electronic la adresa Contact@IQads.ro până la data de 16 mai 2010, folosind canalul special creat pentru transmisia fişiere http://advertise-your-car.transfer.ro
Juriul care va evalua calitatea ideilor înscrise în concurs este format din Cătălin Dobre, Group Creative Director, McCann Erickson, Elena Ioniţă, Planning Director, Leo Burnett & Target, Horaţiu Moldovan, Director Marca Weltauto Porsche Romania, Costin Radu, Managing Partner, IQads şi SMARK şi Theodor Sandu, Creative Director, DDB Bucharest.
Caştigătorii concursului vor fi anunţaţi cel târziu la data de 30 mai.
Partenerii proiectului sunt Club Control, Metropotam, Feeder, BEST şi transfer.ro (Official Data Carrier). Regulamentul complet al concursului, precum şi alte informaţii despre acesta se află în secţiunea special creată în cadrul portalului IQads http://www.iqads.ro/advertise_your_car
Despre Weltauto
Marcă înregistrată a Grupului Porsche Austria, Weltauto este opţiunea nr. 1 pentru clienţii care doresc să îşi schimbe autovehiculul pe care îl deţin. Acumulând peste 18 ani de experienţă europeană, Weltauto şi-a extins serviciile începând din aprilie 2006 la nivelul întregii ţări. Dezvoltându-se având în centru comerţul cu autovehicule de ocazie, Weltauto reduce la 0 riscul asumat de cumpărător la achiziţia unui autovehicul rulat. Autovehiculele achiziţionate de la Weltauto sunt însoţite de pachetul de servicii ce garantează siguranţa oferită de această marcă clienţilor săi: garanţie tehnică, garanţie morală, garanţie prin înlocuire, finanţare şi asigurare, garanţia răscumpărării.Weltauto inseamna cel mai sigur mod de a vinde sau de a cumpara un autovehicul.

Leave a reply (we review all comments)