S-au pus in vanzare biletele pentru SummerJam Fest 2010

S-au pus in vanzare biletele pentru SummerJam Fest 2010

Biletele pot fi cumparare online pe www.myticket.ro sau din reteaua magazinelor Diverta, iar preturile lor vor diferi in functie de perioada achizitionarii urmand sa creasca pe masura ce se apropie evenimentul.

Bilete individuale pe cele trei zile de festival se vor putea procura doar in ultima perioada de vanzare.

Cele trei perioade de vanzare:
19 aprilie – 10 mai
10 mai – 10 iunie
10 iunie – 1 iulie

Pret abonament 3 zile: 80 lei

Promotia este valabila in perioada 19 aprilie – 10 mai, iar pretul unui abonament include si camparea.

Anul 2010 vine cu mai multe idei noi pentru SummerJam Fest si cu o mai mare deschidere catre alte genuri muzicale. De aceea, pe langa genurile prezente si la celelalte editii, anul acesta ne-am gandit sa includem cat mai multe zone ale muzicii urbane si electro in lineup-ul final al festivalului. De aceea, editia 2010 se adreseaza unui segment de public mai mare si vine sa satisfaca gusturi muzicale variate.

Festivalul va avea loc intre 2 si 4 iulie, iar locatia pe care am ales-o pentru desfasurarea evenimentului este Padurea Paulesti.

Acolo va fi amenajata o zona speciala de camping, cu toate utilitatile necesare (inclusiv dusuri cu apa calda), o zona speciala de comercializare a specialitatilor alimentare si a bauturilor (atat etilice cat si non-etilice).

Zona propriu-zisa de festival, zona in care vor avea loc concertele, va fi, de aceasta data, dotata cu doua scene: Summer Stage si Jam Stage, respectiv o zona de club: Summer Club Goblin.

De asemenea, va exista si o zona special amenajata in vederea desfasurarii activitatilor sportive, activitati printre care se vor numara concursuri de fotbal, de baschet si de fotbal de masa.

Pentru mai multe detalii legate de line-up, va rugam vizitati sectiunea corespunzatoare a site-ului www.summerjam.ro

3 thoughts on “S-au pus in vanzare biletele pentru SummerJam Fest 2010”

Leave a reply (we review all comments)