Fuck Shopping Let’s Dance 2 @ Base Cafe

  • by

BASE CAFÉ / BASE SHOP
PREZINTA:

FUCK SHOPPING LET’S DANCE 2
BASE CAFE & BASE SHOP (Str. Sepcari 22)
SAMBATA, 17 APRILIE 2010, 22:00
ACCES: 10 LEI / +18

Va amintiti cu siguranta prima editie de Fuck Shopping Let’s Dance din Februarie 2009, cand am golit magazinul din strada Sepcari 22 pentru o noapte de party cu 10 DJ pe 2 scene. Pentru cei ce nu stiu inca avem poze.

Intre timp BASE a ajuns la al 5-lea an de existenta ca brand si la al doilea in locatia actuala. Ce ramane de facut? Sa sarbatorim!!! Iar in acest spirit, guess what? Now you can party where you shop again!

Fuck Shopping Let’s Dance revine cu a 2-a editie Sambata, 17 Aprilie 2010 in acelasi loc – magazinul din strada Sepcari 22 (in spatele Hanului lui Manuc). Incepand cu ora 22:00 dam drumul la o noapte de iures pe 2 scene. You got every right to party with us!

In BASE Cafe la parter renuntam la mese pentru ca se va dansa pe Funk, Breaks, Broken Beats, Big Beat sub comanda Gemini Bros, Bully si Nep iar la BASE Shop la subsol we’re going underground cu extra sound dedicat Bass Music, de la Breakbeat, House si Fidget la Garage, Dubstep si UK Funky impreuna cu Tomasan, VRT, Meeloox si Tone.

Intrarea este 10 Lei toata seara iar pentru fete avem promotii cu shot-uri moka din ora in ora!

De asemenea va lasam sa va clatiti si ochii, nu numai auzul pentru ca vom avea si o expozitie din albumul Pisica Patrata – unul dintre cei mai talentati street artists romani ai momentului!

Recapitulam: BASE Cafe & BASE Shop – Sepcari 22, Sambata 17 Aprilie 2010, 10 Lei, 5 ani de BASE, shot-uri moka pentru fete, expozitie Pisica Patrata, 2 Scene, 7 DJ, Muzica pe toate gusturile. Night of mayhem!!!

Scena Funk – BASE Cafe – Parter:

GEMINI BROS (Flama Booking – Bucuresti)
BULLY (DJ Resource – Bucuresti)
NEP (Bucuresti)

Scena Bass Music – BASE Shop – Subsol:

TOMASAN (myspace.com/tomasounds – Bucuresti)
VRT (myspace.com/vrtmusic – Bucuresti)
MEELOOX (meeloox.blogspot.com – Bucuresti)
TONE (Hey! Events, Dubstep.ro – Bucuresti)

Va asteptam!
Crack your head! You’re welcome!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads