ANULAT! We Have Band live @ FRONT (The ARK)

UPDATE: Concertul We Have Band a fost anulat! Detalii aici.

OneDay Live prezinta:
We Have Band live @ FRONT/ The ARK !

FRONT si OneDay Live prezinta joi, 15 aprilie, de la ora 21, concertul trioului britanic We Have Band. In deschiderea evenimentului, va canta trupa bucuresteana DuteVino.

We Have Band sunt pentru a doua oara la Bucuresti, acum in plin turneu de promovare a primului lor album, asteptat cu mare interes in aproape toata Europa. We Have Band au concertat mult, si-au castigat o baza solida internationala de fani si au fost chiar invitati pe a sasea compilatie Kitsune Maison cu piesa Hear It In The Cans. In plus, anul trecut au castigat concursul tinerelor talente organizat de festivalul Glastonbury. Albumul poarta semnatura lui Gareth Jones, in calitate de producator, cel care a lucrat si cu Grizzly Bear, Depeche Mode, Erasure, Interpol, Nick Cave and the Bad Seeds, Garbage.

Cel mai frecvent asemanati cu Hot Chip, We Have Band se incadreaza in largul gen indie-electronic/synth-pop printr-un sound pozitiv si cumva prietenos de la primele note. We Have Band sunt Darren Bancroft – vocal, tobe, percutie, sampler, Thomas WP – vocal, chitara, bass, mixaj si Deborah WP – vocal, percutie, sampler.

Nume de referinta ale presei muzicale muzicale internationale – NME, The Guardian, Dazed sau Time Out, ii anunta ca fiind una din trupele de mare succes ale anului 2009.

http://www.myspace.com/wehaveband
https://www.youtube.com/watch?v=b1JNnmF5lYo
https://www.youtube.com/watch?v=xQb0KlSrAho

In deschidere va canta trupa DuteVino, o raritate pe scena romaneasca. O combinatie de 4 oameni talentati care impresioneaza prin originalitate si simt muzical. Fiecare instrument are propria personalitate si totusi, ascultat ca un întreg, totul este foarte bine sudat. Grupul abordeaza un sound fresh de funk-alternativ, cu influente de jazz si avangarda. Primul lor album se intituleaza 0.1 Prototype si a aparut in luna decembrie a anului trecut.

http://www.myspace.com/dutevino

Concertul incepe la ora 21. Un numar limitat de bilete in valoare de 30 RON pot fi achizitionate in avans pe www.myticket.ro si in reteaua Diverta. In seara evenimentului, biletele vor costa 40 RON la intrarea in FRONT (The Ark – Calea Rahovei 196A).

Facebook event

Tags:

4 thoughts on “ANULAT! We Have Band live @ FRONT (The ARK)”

  1. Pingback: Live in Bucuresti 12 – 18 aprilie | WetPaper

  2. Pingback: We Have Band ANULAT! | Feeder

  3. Pingback: One Day » Some Good Shoes for Thursday WHB Show

Leave a reply (we review all comments)