GET HOT, GET KINKY @ Fabrica cu ED SOLO & JFB

  • by

GET HOT, GET KINKY @ FABRICA

Pe 10 aprilie ED SOLO & JFB vin la Fabrica pentru un b2b in premiera.
DJ DOX, DJ UNDOO, DJ FaiboX si DJ PAUL adica TTS, impreuna cu BULLY si TOMASAN vor pune fetele la dans in aceeeasi noapte.

www.myspace.com/ed_solo
ED SOLO este unul dintre cei mai cunoscuti producatori europeni de muzica din sfera breakbeat-drummandbass. Numele lui este legat de productii ca SKOOL OF THOUGHT, SLUDGE, BATTLEJAM sau HOT CAKES. Are productii alaturi de DEEKLINE, FREESTYLERS, PENDULUM, MC DARRISON.

www.myspace.com/jfbdj
JFB este deja familiar pe meleagurile mioritice, chiar si pe scena de la Fabrica. Campion UK DMC Championship in 2007, unul dintre cei mai talentati scratch-eri din Brighton, mai nou producator. Desi este un dj de scratching stie foarte bine sa pune fetele la dans pe ritmuri de jungle, breakbeat, dubstep, drumandbass si chiar hip-hop. Produce muzica pentru HOSPITAL, ONE EYE RECORDS, SLUDGE.

www.myspace.com/tscience
TURNTABLE SCIENCE este primul si unicul crew de turntablists din Romania. Dox, Undoo, FaiboX si Paul au fost pe scena alaturi de nume ca WU TANG KILLA BEEZ, DJ VADIM, LOOPTROOP, DJ RAFIK, DJ KID KOALA, GRAND WIZARD THEODORE. In 2009 au scos primul meterial discografic, care il puteti gasii pe http://turntablescience.bandcamp.com

INTRAREA – 25 LEI ; IAR DACA ESTI IMBRACAT SAU TE SIMTI KINKY ESTE DOAR 20 LEI

P.S. RECOMMENDED DRESS CODE: GLAMOUR, SEXY, KINKY, FETISH OR STYLISH

Tags:

Leave a reply (we review all comments)