Bass Fusion @ Fabrica

Dharma Creative Prezinta

Vineri 09 Aprilie – Bass Fusion – Psychofreud

Bass Fusion inseamna reunirea unica a unui headliner de prima clasa intr-un eveniment ce fuzioneaza stilurile . Se intampla pe 2 scene in Fabrica.

Reggae , Drum and Bass , Live Acts & Multi Style Lounge
Artisti din : Bucuresti , Germania / Elvetia , Iasi , Norvegia , Cluj

MAIN de la reggae la Live Act pana la Drum and Bass,

Iar jos atmosfera se completeaza cu o scena lounge unde oricand ne putem delecta pe ritmuri Funk , IDM , Reggae , Dub , Hip Hop . In plus ne mai putem bucura si de prezenta Bumclac si Drum Circle

Sustinuta de :

Kaya Foundation ( Dub ), Mr.Chow ( Funk , Bossa Nova ) , Deeproots ( Reggae/ Hip Hop ) , Mista Dundeen ( Funk & more ) , Dr.Gonzo ( IDM )

MAIN:

PSYCHOFREUD – ( Vikings Champion Sound ) Producator norvegian , ce combina sunetul de reggae ragga jamaican cu stilul electronic . In ciuda prezentelor sale numeroase ramane unui dintre cei mai iubiti dj la noi in tara , producand de fiecare data un sbow de neratat.

www.psychofreud.com

LIVE ACT –
Johnny King & G Force Sound

– Live cu origini africane , cu un selecta de prim rang in spate in persoana lui Romano membru si fondator GForceSound – sound sistem ce a reusit sa ajunga in varful ierarhiei europene .

De mentionat ca Romano a fost si selecta din spatele lui General Levy – Bucuresti

Johnny King originar din Congo , Africa locul de unde isi trage si inspiratia , este o prezenta remarcabila pe scena, cu 3 albume la activ de la hip hop la reggae. In concerte s-a evidentiat ca o adevarata forta ce impresioneaza prin talentul si adaptabilitatea sa .

Yuffa & Hardcore – Gemenii sunt printre principalii actori ai scenei drum&bass din Romania si de absolut fiecare data au impresionat prin forta si energia degajata in timpul seturilor.

Raizah -prezenta feminina ce a reusit sa se faca ramarcata in scurt timp prin stilul explosiv si selectia ce de fiecare data a tinut publicul in picioare ,de data asta setul ei fi amplificat si condimentat de un Drummer si promite sa fie ceva inedit

Us( Kaya Foundation ) & Rastea ( East Roots Sound) vor deschide seara in ritmuri de reggae si nu numai

Vjs: Setsuna ( Iasi ) , Dan Borax ( Cluj )

Fructe Dimineata & Goodies
Start:22.00
Intrare: 15 ron pana in 00:30 / 20 dupa
Locatie : Fabrica / 2 scene

www.bassfusion.wordpress.com

Tags:

2 thoughts on “Bass Fusion @ Fabrica”

  1. Pingback: Event: Bass Fusion/Psychofreud « DropDread

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads