S-a deschis Surmont Store cu Trek, Gary Fisher si alteleAzi s-a deschis noul magazin Surmont Store pe Str. Ion Campineanu nr. 24.
De fapt este magazinul Burton deschis anul trecut in septembrie dar acum se numeste Surmont Store si este plin de biciclete vara si de echipament de snowboard iarna.
Le-am facut si eu o vizita si am cam salivat la cateva modele. Cred ca primul model care  mi-a atras atentia a fost TREK District. O bicicleta de oras cu transmisie pe curea si cu un super design de-ti vine sa o pui in vitrina. Apoi, in fata unui perete pe care era ditamai afisul cu Kinda Geza (rider Surmont) trona TREK-ul Session 88 de vreo 5.000 euro!

Mai jos este mailul primit de la Surmont in care explica mai clar cum sta treaba.

“Cunoscutul magazin Surmont se reinventeaza si pluseaza cu un site nou!

Magazinul Surmont este primul magazin de genul acesta din Bucuresti, aducandu-i publicului din capitala, inca de la finele anilor ’90, mountainbike-uri de calitate si snowboard-uri, ramanand o institutie stabila
a scenei si un punct de reper esential.

Operatiunile se muta incepand de acum in noua locatie din strada Ion Campineanu # 24, numita Surmont Store, unde pe timp de primavara/vara vor domni bicicletele plus echipamentul aferent, in vreme ce iarna va fi dedicata snowboard-urilor si accesoriilor de rigoare. In viziunea celor de la Surmont cele doua domenii sunt ca ying-ul si yang-ul si sunt de nedespartit in inimile iubitorilor de munte si de aventura.

In noul Surmont Store vor trai in armonie marcile Trek, Mirraco si Bontrager, completate in perioada hibernala de brandurile de snowboard din familia Burton, dar surpriza anului 2010 este prezenta oficiala a
pionierului Gary Fisher in Romania, cu a sa atitudine inconfundabila si, bineinteles, cu ale sale inovatii implementate pe revolutionarele 29-ere.

Vechiul shop Surmont de la Sala Palatului, aflat literalmente dupa colt de noul Surmont Store, ramane pe pozitii, dar se transforma intr-un workshop profesional dedicat problemelor tehnice de zi cu zi ale clientilor sai.

Tot funky-fresh este si noul site, www.surmontbikeshop.ro , unde, pe langa informatii comprehensive despre gamele de produse din magazin, veti gasi si stiri din lumea sportului pe doua roti si a culturii lui raspandite pe intreg mapamondul.

Echipa Surmont va saluta!”

1 thought on “S-a deschis Surmont Store cu Trek, Gary Fisher si altele”

  1. Salut.Am si eu o intrebare.Aici pot gasi si biciclete la pretul de 300-500 lei?Nu vreau sa bat drumul degeaba.Multumesc

Leave a reply (we review all comments)