Oki Noi – workshop interactiv de cultură cinematografică

Oki Noi e un workshop interactiv de cultură cinematografică și vizuală, la sfârșitul căruia cursanții vor avea noțiuni de istoria filmului, imagine și montaj, și vor deține cunoștințele de bază pentru a folosi creativ un aparat de filmat. Dar cel mai important, nu se vor mai uita niciodată la un film cu aceiași ochi.

Prin vizionări, seminarii, exerciții practice, se parcurg etapele esențiale ale istoriei cinematografului. Noutatea cursului este că, pe masură ce înteleg evoluția cinema-ului într-un secol (și ceva), cursanții vor deconstrui imaginea în mișcare parcurgând aceiași pași – evoluția limbajului, a sunetului, a culorii.

La absolvire, cursanții vor primi un certificat Make a Point.

Când? Perioada (prima sesiune): 10 Aprilie

(În fiecare sâmbătă și dumincă, cu vacanță în weekend-ul 1-2 Mai)

Coordonatori proiect: Viorica Bucur si Madalina Rosca

Sos. Morarilor 1
www.makeapoint.ro

——————————–

În fiecare joi e film moca la Make a Point. Ce film? Nu știți. Mergeți pe mâna noastră. În rest – adică fiecare cealaltă joi – un invitat alege filmul. Stați liniștiți, evităm criticii de film, în favoarea unor personalități publice, jurnaliști, politicieni, fotbaliști și ginecologi.

Joia asta: Un film prezentat de regizoarea Iulia Rugină, ‘cu un umor neobișnuit pentru lume, dar foarte obișnuit pentru Wes Anderson, cu o poveste ca o aventură, cu rechini și pirați și muzica lui David Bowie cântată în portugheză’.

Dacă ai ghicit despre ce film vorbim aici și vrei să-l vezi, sau dacă ești pur și simplu curios, hai la proiecție la Make a Joi.

Unde: Make a Point (incinta Postăvăria Română)
Morarilor 1. Sector 2. București. 022451. România

Când: Joi 1 aprilie 2010 Începem la 20:00
Intrarea: un scaun. (pliabil sau nu)

1 thought on “Oki Noi – workshop interactiv de cultură cinematografică”

Leave a reply (we review all comments)