Expirat & Other Side recicleaza

CAMPANIA: EXPIRAT & OTHERSIDE RECICLEAZA
Motto: “Sticlee goale reciclaaam”

Din 22 martie 2010 Expirat & Other Side fac parte din proiectul Linked to Green (HoReCa). Acesta este un proiect sustinut de Ambasada SUA la Bucuresti care si-a propus sa realizeze o conexiune intre HoReCa si companiile de colectare selectiva.
Saptamanal, in urma petrecerilor, raman gramezi cu deseuri, pe care, in general, noi romanii le predam fara nici o diferentiere companiilor de salubrizare. Acestea nu au inca un program consecvent de colectare selectiva a deseurilor, desi regulile europene impun aceasta cerinta si in Romania. Mai mult de atat, pentru ca aceste companii sa-ti ridice gunoiul selectat percep taxe cu mult mai mari decat daca ar lua gunoiul la gramada. Un nonsens!!!

Ideea cu reciclarea o avem de mult numai ca de fiecare data ne-am lovit de indiferenta si neputinta celor care ar trebui sa ne ajute sa rezolvam problema.
In cele din urma am reusit. Am descoperit acest program de reciclare. De acum inainte pet-urile, can-urile, sticla si hartia vor fi atent selectate si trimise diferentiat catre centrele de colectare.
Ne dorim si speram ca si colegii nostrii din HoReCa sa intre cat mai curand intr-un astfel de program.

Reciclarea trebuie sa devina un mod de viata pentru fiecare, trebuie sa invatam sa respectam si sa protejam mediul inconjurator. Planeta este casa noastra, a tuturor! Recicleaza si tu!

Mai multe detalii pentru cei interesati a intra in acest program: www.linkedtogreen.ro

www.expirat.org

1 thought on “Expirat & Other Side recicleaza”

Leave a reply (we review all comments)