Seppe Smits sare peste Hotelul de Gheata de la Balea Lac

Snowboarder-ul Seppe Smits vine in Romania cu o tinta bine definita – sa sara pe placa sa de snowboard peste Hotelul de Gheata de la Balea Lac.

Cum ii plac provocarile, tanarul belgian in varsta de doar 19 ani nu a stat prea mult pe ganduri cand a auzit de aceasta traznaie unica. Astfel, sambata, 27 Martie, incepand cu ora 12.00, Seppe va efectua o saritura peste Hotelul de Gheata de la Balea Lac.

Dupa cum chiar el spune, „snowboarding-ul este viata mea”, Seppe isi petrece aproape tot timpul pe placa de snowboard, asta cand nu se afla la facultate, bineinteles.

Seppe practica toate disciplinele de snowboard – freestyle, big air, halfpipe si slopestyle, insa preferatul sau ramane „big air-ul”, mai ales ca se poate mandri si cu titulatura de vice-campion mondial la aceasta disciplina. Imediat dupa saritura, Seppe va face si o demonstratie de snowboarding freestyle si big air pentru toti impatimitii sporturilor de iarna care vor fi prezenti la eveniment.

Va asteptam sambata, 27 Martie incepand cu ora 12.00 la Balea Lac!

1 thought on “Seppe Smits sare peste Hotelul de Gheata de la Balea Lac”

  1. “sa sara pe placa sa de snowboard”… să sară, dacă asta vrea. trăznăi… dar care-i firma din spatele acestui mare eveniment? ce produse vor să cumpărăm?

    a, vice-campion? unde? locul 15 în TTR, nu-i de colo, înaintea lui antti autti, dar tot textul ăsta așa-i de fake…bleah.

Leave a reply (we review all comments)