The Model @ Base Cafe

Derikoteri & The Model @ Base Cafe
20 martie 2010

TRANSFORMARS EVENTS SAYS:

Ciudat. Iar am avut un déjà-vu… si daca l-as fi avut doar eu, ‘mis amigos’ ar fi zis: Bai frate! Iar ai luat-o razna!.. Dar de data asta nu 🙂

E un déjà-vu comun si pare ca sunt multi cei implicati.

Bineee… nu va mai tin curiosi si va dau cateva indicii: prieteni, veselie, muzica buna, telefoane date din sfert in sfert de ora, prea mult timp in fata sifonierului, agitatia dinaintea plecarii.
– Se schimba scena, faci cum faci si ajungi cu tot comitetul in fata la BASE.. sentimentul de agitatie e inca prezent, dar iti place :).. dai incet cortina la o parte si intri. vezi barul in stanga, lumina difuza, multi prieteni asezati aleator ca niste ciupercute, si te asezi la o tigara si o vorba cu ei pentru ca sus avem un loc de chill… dupa cateva momente realizezi ca se aude muzica din subsol! Curiosi din fire, coborati incet treptele si realizati ca acolo o sa ramaneti pana dimineata inconjurati de sunete care iti trezesc tot felul de fetischuri si ganduri ascunse…so ladies shave your cat and be gentle.

Da! E seara Transformãrs!

Pe Derikoteri il cunoasteti deja, iar el va fi cel care incepe seara cu un warm-up de exceptie pentru cel ce va urma sa urce pe scena Transformãrs.
In main avem un artist de renume international. The MODEL component al Gigolo Records din 2005, se va ocupa de starea de spirit de sambata seara. A deschis petrecerea aniversara de 10 ani a Gigolo la Klubbers Day 2007 in Madrid, alaturi de Dj Hell, Fischerspooner si The Presets, a avut petreceri in Amsterdam, Siberia, in toata Germania in Stuttgart, Berlin, Munich, Hannover, Cologne si lista continua.
Rezulta o muzica ce va misca mintea si corpul si va amesteca sangele in stilul pur ‘Dark Techno Baroc’.

Restul ramane sa descoperiti voi. Be sure to bring the good mood 🙂
Sambata – 20Martie2010 in BASE Café & BASE Shop (Sepcari nr.22, in spatele Hanu’ lu Manuc)

delicii musicale oferite de:
Derikoteri /////transformãrs (warm-up) http://myspace.com/derikoteri
The MODEL /////gigolo records (main) http://myspace.com/themodelelk

http://myspace.com/transformars
intrare: 5 ron
ask your free shot at the bar.

Tags:

3 thoughts on “The Model @ Base Cafe”

Leave a reply (we review all comments)