Future Prophecies (djset) @ Arenele Romane

FUTURE PROPHECIES (djset)

Sambata, 20 martie 2010
Arenele Romane (Parcul Carol, strada Cutitul de Argint, nr. 26)

Pe 20 martie la Arenele Romane va avea loc prima petrecere pe anul acesta marca Arena DNB. Evenimentul va fi gazduit de Tony Anthem, de la Future Prophecies, Axl Ender si romanii Mighty Boogie si JTR. De visuals se vor ocupa AVluv.

Seara va avea 2 mari parti, prima fiind marcata de o sesiune de live dubstep din partea celor 2 norvegieni, Tony Anthem si Axl Ender, iar in cea de-a doua de un djset drum and bass Future Prophecies cu Tony Anthem la platane.

Tony Anthem, vedeta serii, face parte din duo-ul Future Prophecies alaturi de Richard Animashaun Thomas. Cei doi produc muzica drum and bass pentru diferite case de discuri, precum Breakbeat Kaos , Ganja Records , Renegade Hardware, Moving Shadow, Certificate 18 sau Subtitles. Tony Anthem, originar din Norvegia, a inceput din anul ’84 sa puna muzica in cluburile locale. A trecut de la petrecerile cu prietenii, la nunti si a ajuns la cluburi si petreceri rave. A fost captat repede de breaks, a devenit colectionar de viniluri si a inceput sa faca muzica. Dupa ani de experienta, produce dnb, este jumatate din Future Prophecies si lucreaza cu diferiti artisti, precum Axl Ender alaturi de care va fi prezent la Bucuresti.

Intrare:
15 lei in avans la Base sau Boarder’s

25 lei la poarta.
Mai multe detalii pe www.arenadnb.ro.

Tags:

5 thoughts on “Future Prophecies (djset) @ Arenele Romane”

  1. Dada, sigur. Cu bratara din 19 decembrie intri cu 10 LEI la petrecere.
    Asta e prima la care pot fi folosite, dar o poti pastra si pentru oricare din urmatoarele. Vii cu bratara violet (vezi sa fie originala, ca are elemente de securitate invizibile 🙂 ) si vei intra cu 10 lei.

  2. aoleu. acum am vazut ca e 15 lei. cred ca pretul e deja redus. mi se pare putin pentru ce se promite. eu nu vreau reducere. voi fii acolo. salut!

Leave a reply (we review all comments)