Ikkaku @ Fabrica

  • by

Ghost Town Events va invita pe 19 Martie in club Fabrica, la o noapte electrizanta, elementele muzicale cheie fiind Dubstep, 2-step, Dubs si muuuuuult bass, alaturi de Ikkaku (ES), Alien Pimp, Toné si Tremour. Live visual oferite deVj Eko.

Ikkaku : http://www.myspace.com/ikkakusan

Nascut in Italia si crescut in Belgia, tara de origine a celor mai importante label-uri techno ( R&S si Music Man ), a fost putenic influentat de artisti precum Dave Clarke, Derrick May, Jeff Mills si The Advent, exprimandu-si, la inceput, dragostea fata de muzica prin 2 platane, ulterior realizand ca e nevoie de mai mult, devenind si producator.

Atunci cand s-a mutat in Bristol, a gasit scena muzicala ca fiind foarte dinamica si a inceput sa organizeze evenimente, impreuna cu D-Gelo, sub emblema “Cuisine”, devenind unul din cele mai importante proiecte audio-visuale din UK. In acest timp, si-a imbunatatit calitatile de Dj, mixand alaturi de Tony Rohr, Tadeo, Oxia, Apparat si multi altii.

In 2003 a decis impreuna cu D-Gelo sa formeze Micropunto Schallplaten, un concept pe care il gandisera de foarte mult timp.

Acum traind in Barcelona, isi redefineste continuu sound-ul, incercand sa gaseasca un punct de mijloc intre Detroit Techno, Chicago House si ceea ce se cheama astazi Minimal Techno. Recent, a devenit extrem de interesat de Dubstep si dupa intalnirea cu Alien Pimp, a lansat si un EP la cunoscutul label DubKraft.

Alien Pimp : http://www.myspace.com/thealienpimp

Silviu Costinescu este o entitate hibrida, nascuta din genele unui producator de muzica electronica, o prostituata media, un artist visual, un DJ, Don Quijote si Sancho Panza.

La varsta de 7 ani, traia in periferia Bucurestiului, ziua jucand fotbal, noaptea citind Jules Verne. La 14 ani, tot in periferie locuia, dar avea prorpia lui emisiune de radio, la primul post de radio privat din Bucuresti, Radio Nova 22.

La 20 de ani a castigat primul loc la Assos Music New Talent Festival, formandu-si un nume pe scena muzicii electronice romanesti, chiar daca isi compunea melodiile cu ajutorul PC-urilor prietenilor lui.

Acum, la 33 de ani, se poate mandrii cu o tona de release-uri, cu eventuri prin toata Europa, cateva label-uri proprii, cu un album de studio si incearca sa-si puna cat mai multe idei in practica in Barcelona, Spania.

Toné : http://www.myspace.com/toneproduction

Toné este unul dintre DJ-ii cunoscuti pe scena romaneasca Dubstep unde a activat pentru mai bine de 2 ani sub aliasul Tony031R. Fondator Dubstep.ro si Hey! Events, a impartit de-a lungul timpului pupitrul cu nume ca Loefah, Caspa, Benga, Virus Syndicate, Tes La Rok, Jazzsteppa, Tomb Crew, TRG sau Al-Haca Soundsystem.

2010 vine ca o schimbare a directiei muzicale abordate, sub noul moniker mixand o varietate de genuri printre care UK Funky, UK Garage, Future Garage, House, Techno sau Experimental.

Seturile sale iau de cele mai multe ori forma unui showcase de stiluri across the board, from deep to dancefloor oriented.

Tremour: http://www.myspace.com/tremourtrij

Un nume semi-obscur pe scena DJilor din Bucuresti, cu o experienta intr-ale mixatului si compusului de aproape 10 ani, stilul abordat se poate numi haotic, incercand sa multumeasca aproape toate gusturile, de la acid la breakbeat, drum&bass, dubstep, hardcore, breakstep si chiar si minimal, numai daca gradul de plictiseala a depasit pragul limita sau daca are surpriza sa aiba parte de un public mai mult dornic sa-si etaleze garderoba.

A mixat in cadrul petrecerilor „aproape perfecte” „Legal Night”, after Parazitii si alaturi de Rolf, Dj Vasile, Gojira, Tomasan, Meeloox, Krazy Baldhead, Brazda lui Novac, Beardyman & JFB.

VJ Eko: http://www.trancenet.ro/

VJ Eko creează şi proiectează imagini video, filme scurte şi montaje video pe display-uri şi ecrane mari. Activitatea sa constă în prezentarea de proiecţii video în cadrul concertelor şi festivalurilor de muzică, precum şi în cluburi, rezultând în vizualizări multimedia asociate prestaţiilor live ale unor muzicieni, actori sau dansatori. VJ Eko a participat ca VJ la evenimente organizate de: Synthplants, Iarmaroc Fest , Nights.ro , JijiEvent , Infinity Events , Lolipop Events, 2step Events, Trancenet şi a fost nominalizat anul acesta în cadrul Nights Awards.

Accesul de la ora 22:00
Intrare : 20 RON

Leave a reply (we review all comments)