Romanian Papergirl

  • by

Vara asta iesim cu bicicletele si aducem arta in strada!

Cu romanian papergirl, Bucureştiul intră pe filiera de distribuţie a artei în stradă alături de Berlin, New York, Cape-Town.

Ideea proiectului este aceea de a aduce arta către public într-un alt fel decât normal; să surprindem oamenii şi să îi aducem în contact cu arta în viaţa de zi cu zi.

Papergirl este distribuit asemeni unui ziar dar nu este editat şi printat ca un ziar. „Ziarul” pe care îl distribuim constă în lucrări de artă rulate împreună.

Dacă desenezi, pictezi, faci colaje, fotografii sau altă formă de artă vizuală ce foloseşte că suport hârtia sau orice altceva ce îţi permite să îl rulezi, trimite-ne lucarea ta până la 1 iulie fie prin poştă, fie adu-o personal la adresa de distribuţie. Nu există limitări în ceea ce priveşte formatul, subiectul sau cantitatea lucrărilor trimise, prin urmare, rolele vor conţine lucrări originale, printuri şi fotografii deopotrivă.

Înainte ca rolele de artă să fie distribuite, toate lucrările strânse pot fi văzute într-o expoziţie ce durează două săptămâni, în august. Toate lucrările strânse vor fi distribuite în stradă la finalul expoziţiei.

Ne place să facem cadouri. Dacă ne împărtăşeşti plăcerea, te aşteptăm alături de noi!

Înscrie-te în proiect pe papergirl.ro@gmail.com

Pentru mai multe informaţii, intră pe www.romanianpapergirl.com

Leave a reply (we review all comments)