Ion Barladeanu si Angelina Jolie la Paris

Ion Barladeanu, autorul celebrelor colaje cu perioada comunista a fost fotografiat cu Angelina Jolie la Paris 🙂

– via felipov

21 thoughts on “Ion Barladeanu si Angelina Jolie la Paris”

 1. Pingback: ion barladeanu, from cowboy to navajo joe | Hollow's End

 2. Ioan Barladeanu e probabil cel mai valabil artist roman dupa Brancusi si Grigorescu. Nu ma uimeste deloc faptul ca s-a intalnit Angelina Jolie cu el. Si eu m-as intalni cu el daca as fi Angelina Jolie.

 3. numai mie mi se pare ca daca aia e jolie, a uitat sa se machieze?

  on topic: barladeanu a intalnit omul potrivit, la ultimul moment potrivit din viata. da, acum este “profi”, in sensul ca scoate bani din munca sa de o viata, arta sau nearta. colajele le vinde, omul din spate face o caruta de bani, dar pe cealalta parte, acum nu mai locuieste la ghena si arta sa primeste mult mai multa recunostinta decat ar fi visat el vreodata. bravo lui si salutari ofticosilor.

 4. @lady1. Eu ma bucur pentru el pentru ca viata lui n-a fost cea mai usoara dintre cele posibile.
  Mi se pare tare ca i se intampla chestii faine.
  Conditia de artist nu se bate cap in cap cu cea de om care face bani. Mai degraba e plin de artistake frustrati ca nu reusesc sa faca bani.
  Bravo lui ca-i face.
  Este ceea ce se numeste un artist profesionist ( adica face asta pentru bani ) in comparatie cu multi amatori.

 5. trea sa se gaseasca un destept desteapta – astept cu interes comentariile de sold out … altfel zis .. ma lasi ?!

  omu e super valabil dar si cei care se baga in seama in juru lui au meritul lor – degeaba esti tu valoare daca nu esti pus in evidenta la momentu potrivit ..

 6. nasol ca devine din ce in ce mai putin artist si mai mult marfa de exploatat si vandut! … si nu din vina lui asta. Succes la propaganda si aplauze din pacate nu pt ce face omul, ci pt ce se spune despre el, din ce in ce de mai multi bagatori de seama

 7. e pe bune?

  ps: omu e super artist, original si pe adevaratealea…si super cult si elocvent, asta asa ca garnitura, mai putin important…insa zic asta pt ca nu te asteptai, cand pe timpul formarii lui nu ar fi avut acces asa usor la multe informatii ca in ziua de azi:)

Leave a reply (we review all comments)