Krazy Baldhead @ Fabrica

Ghost Town Events si Club Fabrica va invita la o seara dedicata muzicii electro, cu un invitat de seama al genului pe data de 27 Februarie 2010, incepand cu ora 22.
Dupa ce ne-a incantat cu prezenta pe meleagurile noastre in anul 2008 la TMBase, Krazy Baldhead vine sa zdruncine publicul bucurestean impreuna cu Gojira, Tremour, Jujadex, Meeloox si VJ Eko.

Krazy Baldhead :
Primul sau EP, “Bill’s Break” a aparut la Ed Banger Records in 2004, bucurandu-se de remixuri din partea Para One si Feadz, fanii label-ului avand o surpriza cat se poate de placuta, stilul abordat fiind ceva nou pentru acestia. Dupa “Time Period”, Krazy Baldhead a primit comentarii favorabile din partea criticilor, unii chiar comparandu-l cu Dj Shadow.
Lucrurile au inceput sa accelereze, lansand al 2lea EP “Dry Guillotine” , inclinatia spre hip-hop a label-ului fiind acum una cat se poate de evidenta. Devenind astfel unul din membrii marcanti ai label-ului, alaturi de Feadz, SebastiAn, Dj Mehdi si Justice, si-a adus aportul pe compilatiile Ed Rec Vol. II (cu “Strings of Death”) si Ed Rec Vol. III (cu “No Cow, No Pow”)
In 2009 vine cu primul sau album de studio, “The B-Suite” si este invitat de onoare al labelului Deutsche Grammophon pentru o compilatie de remixuri si reinterpretari a operelor semnate de compozitorul austriac Joseph Haydn, dedicata acestuia
Gojira :
Gojira, adica Andreescu Goerge Dorin a absolvit Facultatea de Medicina din Bucuresti dar a ales sa nu profeseze dedicandu-se marii sale pasiuni: muzica.Dupa ce a intrat in scena muzicii electronice ca si producator acum ceva ani, alaturi de prietenul sau Kosaksi a cantat si in deschidere pentru Faithless, Gojira s-a indreptat si spre cariera de dj. Ca producator a atins toate zonele muzicale, de la idm si experimental pana la techno si electro si a cantat atat in tara cat si in Viena, Londra sau Venetia, la marele carnaval. Ca dj, Gojira este unul din cele mai carismatice figuri din scena romaneasca, abordand de breakbeat si electro pana la techno si chiar dubstep. A pus alaturi de nume precum Plump Djs, Stanton Warriors, Soul of Man, Slyde , Annie Nightingale, Ed Solo, Adam Freeland, Aquasky, Dj Food, Dj Krush, si a cantat in deschidere la Faithless.
Tremour :
Aproape iesit din obscuritate, cu o experienta intr-ale mixatului si compusului de aproape 10 ani, stilul abordat se poate numi haotic, incercand sa multumeasca aproape toate gusturile, de la acid la breakbeat, electro, drum&bass, dubstep, hardcore, breakstep si chiar si minimal, numai daca gradul de plictiseala a depasit pragul limita sau daca are surpriza sa aiba parte de un public mai mult dornic sa-si etaleze garderoba. A mixat in cadrul petrecerilor „aproape perfecte” „Legal Night”, after Parazitii si alaturi de Dj Vasile, Brazda lui Novac, Beardyman & JFB.
Jujadex :
Juja The Honey Peanut mixeaza tot felu de groove-uri intr-o atmosfera nelimitata a genurilor,fie ca e vorba de ceva downbeat uptempo sau poate niste hiphop,poate bogaloo,breakuri de funk auzite si neauzite,nu high jazz,intodeauna brokenbeat plus parfumul vintage de afrobeat,disco si … soul.Pasiunea pentru turntablism se naste odata cu primele discuri cumparate pe la inceputul anului 2007.Anii care au urmat au scos la suprafata multa pasiune,mixuri,evenimente,prieteni…sau nu.In rest pun accent pe gustul mancarii si nu neaparat pe tehnica bucatarului .
Meeloox :
Unde se aud Fidget, Ghetto, Broken Beats, Breakbeat, Electro, Dubstep si alte ritmuri “sparte” din acelasi spectru trebuie sa fie Meeloox. Originar din Brasov, Meeloox mixeaza deja de ani buni, destui pentru a-si face loc pe scena de muzica electronica nationala. S-a aflat pe line-up-uri alaturi de DJ ca: Deekline, Jay Cunning, Zombie Disco Squad, Tomb Crew, DJ Finny & MC Coppa, TRG, Seb, Gojira, Mesmer, Bela, Lektronikumuz, Horace Dan D, Sinkronize, Tomasan, VRT, Tony031r, Unlocka si multi altii. A mixat la TMBase Warm-up, Sirnaville Festival, Rage.ro Breakbeat Nights, Elektropenfunk , De La Hoya Warm-up 2007, DJs Techno Conference si a fost rezident in cluburi ca Privilege, Sir Arthur, Big Apple, Box Office, Gaijin, Maya (Brasov), Kathai, Ex!t (Tg. Mures) sau Acqua, Mash-UP (Bucuresti). Momentan este gazda show-ului radio “the Bass Music Show” pe Logitune FM, dupa ce, timp de 2 ani a avut emisiuni la doua radiouri on-line: Citybeatradio.org (UK) si Nights.ro. In seturile sale puteti auzi de fiecare data Soulwax, 2ManyDJs, Crookers, Jack Beats, Justice, Simian Mobile Disco, Groove Armada, Stanton Warriors, A-Skillz, Krafty Kuts, Plump DJs, Ursula 1000 sau Adam Freeland…in traducere libera un sound care nu va lasa sa stati jos!
VJ Eko:
VJ Eko creează şi proiectează imagini video, filme scurte şi montaje video pe display-uri şi ecrane mari. Activitatea sa constă în prezentarea de proiecţii video în cadrul concertelor şi festivalurilor de muzică, precum şi în cluburi, rezultând în vizualizări multimedia asociate prestaţiilor live ale unor muzicieni, actori sau dansatori. VJ Eko a participat ca VJ la evenimente organizate de: Synthplants, Iarmaroc Fest , Nights.ro , JijiEvent , Infinity Events , Lolipop Events, 2step Events, Trancenet şi a fost nominalizat anul acesta în cadrul Nights Awards.

Tags:

1 thought on “Krazy Baldhead @ Fabrica”

Leave a reply (we review all comments)