ERB N DUB & MC NAVIGATOR @ Midi (Cluj)

  • by

UNUSUAL SUSPECTS in colaborare cu Club MIDI si Zile si Nopti prezinta:
SAMBATA 27 FEBRUARIE 2010 ora 23:00
CLUB MIDI (str.Berariei 6), Cluj-Napoca
THE EUROPEAN DRUM&BASS RE-UNION 2010

Acest festival de muzica electronica isi propune sa reuneasca in fata publicului roman pe unii din cei mai reprezentativi artisti din Europa, asigurand astfel diversitatea culturala si versatilitatea stilistica.
Evenimentul a devenit o traditie anuala , poate cel mai mare drum&bass party al Clujului, intentionand sa propage atitudinea pozitiva si spiritul uniunii prin muzica.
Dupa 2 editii cu mai mult de 1200 de participanti,“The European Drum&Bass Re-Union” a devenit cea mai mare petrecere drum&bass a Clujului.Astfel , pe 27 Februarie vom avea onoarea sa ii vedem pe:

MC NAVIGATOR
[Bad Monkey Records / LONDON, UK]
www.myspace.com/mcnavigator

BIO
MC NAVIGATOR este o legenda a muzicii jungle-drum&bass.Lansarea sa pe scena britanica la inceputul anilor ’90 se confunda cu aparitia spectaculoasa a acestor genuri muzicale.
Timbrul sau vocal inconfundabil transforma orice piesa intr-un hit si orice eveniment live intr-un moment de neuitat.
In cariera lui Navigator se disting cateva coordonate esentiale:rezidenta zi si noapte la Kool FM; colaborarea de lunga durata cu trupa FREESTYLERS , alaturi de care a inregistrat 2 albume de mare succes si nenumarate turnee mondiale; inregistrarea piesei MORE FIRE alaturi de Bad Company Uk si Rawhill Kru, considerata un imn al muzicii drum&bass.
Anul 2009 il gaseste in plina actiune, refacand piese alaturi de Freestylers si colaborand pe scena si in studio cu artisti de pe intreg mapamondul.
Colaboreaza cu ERB N DUB, alaturi de care a lansat piesa si videoclipul “FIRE BUN” , acestea urmand a fi promovate si in Romania prin aparitii live!

ERB N DUB
[Bad Monkey Records / LONDON, UK]
www.myspace.com/erbndub

BIO

DJ, producer, tobosar, profesor de muzica, ERB N DUB este unul din cele mai interesante produse ala scenei drum&bass londoneze.Studioul sau , The Dubzone este un generator prolific de muzica de calitate, productiile proprii sau colaborarile cu nume importante ale scenei fiind apreciate pe plan mondial.Coordonatele dj-seturilor sale sunt dinamismul, mixajul rapid, diversitatea in drum&bass si dubstep, scratchurile, acestea garantand o experienta unica, apreciata de publicul din intreaga Europa si nu numai!

KONSPIRATOR
[HMSU / Sofia , BULGARIA]

www.myspace.com/konspirator

BIO
Konspirator este unul din cei mai importanti dj de drum&bass ai Bulgariei.De asemnea este fondatorul organizatei HMSU una din cele mai importante de profil din Europa.Activitatea sa de peste 10 ani pe scena se traduce in prestatii spectaculoase, condimentate cu basi duri si voci ragga, care aprind orice ring de dans.Consecventa sa l-a dus in 2009 pana in Marea Britanie unde a fost invitat sa mixeze la una din lansarile albumului Subfocus!

MIX
http://konspirator.hmsu.org/setz/kon…v2008-hmsu.mp3

ACIDTRIP
[HMSU / Sofia , BULGARIA]

www.myspace.com/acdtrp

BIO
Alaturi de Konspirator, ACIDTRIP este membru fondator al HMSU si dj cu o experienta de peste 10 ani.Seturile sale sunt orientate catre piese energice, cu influente reggae-jungle , transmitand energii pozitive si dragostea artistului pentru acest gen muzical.

MIX
http://acidtrip.hmsu.org/

STATIK
[Bladerunnaz / Budapest , HUNGARY]

www.myspace.com/statikgabor

BIO
STATIK este liderul organizatiei BLADERUNNAZ, unii din cei mai importanti si apreciati promoteri drum&bass din Europa.De-a lungul a mai mult de 10 ani de activitate acesta a aparut live alaturi de cele mai importante nume ale genului si a contribuit la cresterea scenei maghiare, considerate una din cele mai puternice din Europa!

MIX
http://www.szolfezs.hu/media/mix/szo…ive_090516.mp3

YUFFA & HARDCORE
[Constanta, ROMANIA]
www.myspace.com/yuffa
www.myspace.com/radu_hardcore

BIO
YUFFA & HARDCORE sunt doi dintre cei mai apreciati dj din valul de newcommeri ai drum&bass-ului romanesc.Consecventa , pasiunea si prestatiile live foarte bune au facut ca acesti sa devina in scurt timp preferati ai publicului nostru, fiind invitati sa apara alaturi de unele din cele mai bune nume ale drum&bass-ului mondial.Gemenii se vor afla in premiera la Cluj-Napoca la “The European Drum & Bass Re-Union”!

PRET BILET
– 15 RON INAINTE DE 00:00; 25 RON DUPA 00:00!

Club MIDI Cluj
– Capacitate 1200 persoane
– Soundsystem Funktion One
– 25 proiectoare + visuals de ultima generatie
– Aer conditionat
– Garderoba
– Intrare +18 ani!
– Atitudine pozitiva , NO VIOLENCE, NO POGO!
www.clubmidi.ro

Tags:

Leave a reply (we review all comments)