ShortsUP via PARIS @ Jet Set


La ShortsUP, scurtmetrajele lunii februarie vin în avanpremieră cu aer de primăvară, de Paris, de fluturi în stomac și cu cele mai multe premii internaționale pe minut: două câștigătoare ale URSULUI DE AUR, un câștigător la CLERMONT FERRAND, un nominalizat la OSCAR și două nominalizate la CESAR.

Vineri, 26 februarie, de la ora 20.00, ShortsUP, în parteneriat cu Vodafone România și Institul Francez va aduce la București, pentru câteva ore, pulsul orașului pasiunii. Evenimentul va evoca Parisul contemporan, spiritul său cosmopolit, eclectic și fascinant.

În Paris, poveștile de iubire par întotdeauna imprevizibile și complicate. Unele încep cu un flirt la metrou, ca în Gartte-Papier (regia Guillaume Martinez), scurtmetraj câștigător al Ursului de Aur în 2006. Altele vin atunci când îți pierzi și ultima speranță, ca în Curva și puiul, de Clément Michel. Însă cele mai multe iubiri au nevoie de multe strategii și jocuri pentru a dura o viață întreagă, așa cum se întâmplă în Bine jucat, (r. Sandrine Veysset) cu legendara Jeanne Moreau.
De orașul tuturor posibilităților romantice n-au putut sta departe nici unii dintre cei mai celebri regizori ai lumii (Fratii Coen, Alfonso Cuaron, Gus Van Sant), care au participat la realizarea filmului colectiv „Paris je t’aime”. Spectatorii ShortsUP se vor reîntâlni, într-un Paris romantic, cu Juliette Binoche, Nick Nolte, Gérard Depardieu, Fanny Ardant sau Natalie Portman.

Câteva momente de pantomimă vor condimenta programul ShortsUP via Paris, care se încheie cu o sesiune muzicală de excepție. Doi DJ francezi de renume vor testa limitele sistemului de sunet de 20.000 wati. Debruit este considerat unul dintre cei mai în vogă artiști parizieni, iar beaturile sale electro-funk cu influențe hip-hop au fost auzite în toată Europa. Debruit va fi secondat de DJ Volcan, un muzician-explorator, care se descrie ca “un Indiana Jones al muzicii”.
Artistul multimedia Shobo Shobo va desena live în timpul evenimentului, iar lucrarea sa va fi expusă apoi la Institutul Francez din București. Shobo Shobo este profesor de multimedia graphic design la École Estienne din Paris și a devenit cunoscut după un tur de forță în Japonia cu un autobuz artistic care a arătat lumii opere audiovizuale nonconformiste, performance-uri muzicale și multimedia.

Ediția ShortsUP de vineri, 26 februarie va avea loc la JetSet, cel mai „proaspat” spațiu pentru evenimente din București, situat pe Bd. Libertătii nr. 1, la rondul George Coșbuc. Cu ocazia evenimentului cinematografic, spațiul se reîntoarce la origini, căci destinația sa inițială a fost aceea de cinematograf.
Biletele sunt disponibile direct la intrare, la JetSet, în seara evenimentului. Prețul unui bilet este de 20 RON și oferă acces la programul întregului eveniment – filme și party.

ShortsUP, organizat de Asociaţia Oricum și Feeder.ro, împreună cu Vodafone România, aduce în fiecare lună cele mai titrate scurtmetraje din întreaga lume, în cadrul unor experiențe cinematografice interactive, în care publicul face parte din scenariul evenimentelor. Mai multe informaţii puteţi afla de pe site-ul www.shortsup.ro.

Program ShortsUP via Paris / Vezi, auzi, guști, simți, te bucuri:
20.00 Pentru minte și suflet
Pantomima și intro în atmosfera pariziană
Vizualuri eye catchy – Shobo Shobo desenează live folosind cea mai veche tehnică cunoscută: talentul.
20.30 Pentru ochi și spirit
Scurtmetraje despre dragoste în toate chipurile
23.30 Pentru urechi și starea de bine
Music session cu doi dintre cei mai în vogă DJ francezi: Debruit și DJ Volcan
Bar & food – all French

Facebook event

Tags:

6 thoughts on “ShortsUP via PARIS @ Jet Set”

  1. Pingback: Diseara: ShortsUP via PARIS @ Jet Set + afterparty Debruit | Feeder

  2. Pingback: ShortsUP via PARIS @ Jet Set — Evenimente Outwear

  3. Pingback: Trailer ShortsUP via Paris | Feeder

Leave a reply (we review all comments)