BestAds: Alege cea mai buna reclama romaneasca din 2009!

  • by

Alege cea mai buna reclama romaneasca din 2009!

45 de nominalizari, create de 20 de agentii autohtone de publicitate, se intrec pentru votul tau in etapa finala BestAds, singurul festival de publicitate desfasurat online din Romania. Ajuns la editia a sasea, festivalul are 5 categorii: Spot TV, Coloana sonora, Spot radio, Print si Campanie. Reclamele pot fi vazute si votate online, pe site-ul festivalului, www.BestAds.ro.

Toate cele 45 de nominalizari sunt reclame originale, produse de agentii de publicitate romanesti, adresate consumatorilor locali si difuzate in premiera in 2009. Din totalul celor 20 de agentii cu lucrari pe shortlist, cea care are cele mai multe nominalizari este McCann-Erickson (9 nominalizari), fiind succedata pe locurile 2 si 3 de Propaganda (5 nominalizari) si Publicis (4 nominalizari).

Reclamele sunt supuse votului publicului pasionat de publicitate, pana pe 14 martie 2010, inclusiv. Astfel, ca de 5 ani incoace, la BestAds, comunitatea IQads realizeaza cel mai validat top al reclamelor romanesti. Hai la vot pe www.BestAds.ro!

Festivalul de publicitate BestAds este organizat de IQads – cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania, cu o audienta medie de peste 150.000 de vizitatori unici lunar.

Leave a reply (we review all comments)