NEP, TONÉ, MEELOOX @ BASE Cafe

  • by

PUT YOUR DANCING SHOES ON!
VINERI – 19 FEBRUARIE 2010 – 23:00
BASE CAFE (Str. Sepcari, Nr. 22 – parter BASE Shop)
FREE!

Asadar, Vinerea asta dupa ora 23:00 ne intalnim intr-unul din cele mai fresh locuri din capitala – BASE Cafe – adica parterul BASE Shop de pe strada Sepcari Nr.22 – aproape de Hanul Manuc.
Dam la schimb o saptamana de munca, examene sau scoala pe cheful de dantuiala, tipetele sefului si zgomotul din oras pe muzica faina, baltile si zapada topita pe bere, shot-uri si long-uri si aglomeratia din autobuz sau metrou pe grupul de prieteni.
Va asteapta un loc decorat cat de poate de fain, o atmosfera nici ca se poate mai friendly, Pisica Patrata, sunet fix cat trebuie si o lista intreaga de genuri muzicale de la Breakbeat, UK Funky, House, Techno, Fidget pana la UK Garage sau Dubstep.

De invartitul discurilor se vor ocupa:
NEP
TONÉ (Hey! Events)
MEELOOX (meeloox.blogspot.com)

Ne-am gandit si ca un party de gen trebuie sa fie unul de la care sa va intoarceti cu bani acasa asa ca INTRAREA E LIBERA toata seara. Va mai spunem si ca preturile la bar sunt prietenoase.

Va asteptam sa ascultam o muzica frumoasa, sa va obisnuiti si voi cu locul (noua ne place!), sa dam o vorba, sa dansam, sa ne distram, sa bem cu voi, sa beti cu noi, sa ne simtim cat mai bine si sa plecam fericiti acasa!
Mai multe pe www.baseteam.ro

Tags:

Leave a reply (we review all comments)