L’Orchestre de Roche @ OneDay Live Mojo Sessions

  • by

Joi, 18 februarie, OneDay Live Mojo Sessions aduce in fata publicului concertul trupei L’Orchestre de Roche (plus invitati surpriza), de la ora 21, in Club Mojo (Gabroveni, 14).

L’Orchestre de Roche este o trupa din Bucuresti care creaza si interpreteaza electro/progressive. In ciuda schimbarilor aparute in componenta de-a lungul timpului, experimentul analog vs digital a mers mai departe, astfel incat unii au plecat, altii au venit cu forte noi si energie pozitiva. Odata cu aceste schimbari au inceput sa apara si piese noi la care se lucreaza intens, de aceea si concertele lor sunt mai rare.

Un bio al trupei, de pe Reverbnation, suna asa “bzzzzzz bitzzzzz rititi synthzzzz bum-bum bass wow-wow guitarzzz yeah vocalz, they sound like funk then turn to goa ever since 2008. It’s all about the dance here”. Iar daca vreti sa va convingeti, va asteptam la concert! In plus, invitatii surpriza vor contribui la reusita serii.

http://www.myspace.com/lorchestreroche

OneDay este o initiativa de extindere a circuitului muzical independent din Romania, un proiect independent si autofinantat de promovare a artistilor locali si internationali de pe scena indie. Proiectul s-a dezvoltat pana acum in doua directii: online, printr-un spatiu de upload (concept asemanator MySpace) unde sunt prezente astazi peste 70 de trupe romanesti, si prin realizarea compilatiei OneDay Mix, ajunsa anul acesta la a doua editie – o colectie de piese semnate de trupe nou-venite pe piata romaneasca, disponibila spre download gratuit pe site, si offline prin organizarea si promovarea de concerte live cu trupe autohtone si straine.

www.oneday.ro

Concertul incepe la ora 21. Biletele in valoare de 15 RON se achizitioneaza in seara evenimentului la intrarea in club Mojo (Gabroveni, 14).

Tags:

Leave a reply (we review all comments)