Cum este filmat Born Survivor (Man vs. Wild)


In episodul aparut pe 10 februarie Bear Grylls ne arata prin ce trece el si echipa lui de filmare pentru a realiza una dintre cele mai periculoase emisiuni: Born Survivor (Man vs. Wild)

10 thoughts on “Cum este filmat Born Survivor (Man vs. Wild)”

 1. Credeam ca numai mie nu-mi place Bear Grylls! Caca maca ,ca sa-mi exprim si eu parerea. Mai bine ar baga iar Survivorman cu Les Stroud,mult mai adevarat,nici nu se compara defapt. Acolo chiar inveti tehnici de supravietuire!

 2. jjj ai perfecta dreptate, e intradevar informativ – cu prima ocazie cand ma mai pierd prin padurile Transilvaniei o sa fiu cu bagare de seama sa nu ratez primul rahat de urs care ar putea sa-mi salveze viata.

  ps- does the bear shit in the woods ?

 3. @jjj, disclaimerul a fost pus DUPA ce oamenii au postat pe utube o situatie in care bear grylls sarea peste o crevasa/ falie care, din filmare, parea f lunga si dificila. apoi au reconstituit si ei scena la locatia respectiva unde s-a vazut ca:
  1) se putea trece f usor in picioare pe lespezile de piatra
  2) crevasa se intindea doar pe citiva metri, putind fi ocolita
  3) in apropiere se intindea autostrada circulata de masini

 4. emisiunea nu prezinta ‘cum sa stai ca bou in jungla’, ci tehnici esentiale de supravietuire (dupa cum e si tradusa la noi). deci e o emisiune informativa despre cum poti sa te descurci cand te pierzi sau esti pus in situatii limita. si la inceput e si un disclaimer, daca te-ai uitat vreodata.
  and remember, most reality shows aren’t real at all. e doar divertisment.

 5. asta e un cacat de Show… o mega vrajala pentru credulul din tine.

  este un episod filmat in Romania (parca,Retezat si Apuseni)…
  si prezenta muntii ca fiind exrtrem de periculosi cu padurile lor virgine si toti ursii din ele, fataraul asta care se vrea a fi supravietuitor e un mancator de cacat ce are curu sita de la antibioticele ce le-a bagat in el… si apropo rucsacul ala ce-l poarta in spare e plin de Snickers. O mega exagerare de prost gust.

  Si vedeti ca mai este un show…nush cum se numeste…dar tipul ala se filmeaza singur si chiar se expune pericolelor din natura (gen frig, umezeala, insecte) si asta chiar se vede… respect pentru ala.

Leave a reply (we review all comments)