AIR pre-concert Party @ Control

  • by

AIR Pre-concert Party – 6 februarie, ora 20.00, Control Club

Poate la sfarsitul anilor 90’ descopereai electro-ul francez cu Nicolas Godin si Jean-Benoit Dunckel, poate te indragosteai pe muzica lor, poate dansai, poate visai. Dar stii ce faceau ei?
EMI Romania si Control Club te invita sambata, 6 februarie, la ora 20.00, la o proiectie a documentarului AIR: Eating, Sleeping, Waiting and Playing – a film about Air on tour by Mike Mills. Aducem si CD-uri pentru colectionari si organizam un concurs cu bilete la concert, cu sprijinul celor de la OneEvent.
Trailer documentar: http://www.mikemillsweb.com/filmandvideo_airdoc.html
Stim, Love 2 e un album foarte bun, comparat de critici si public cu Talkie Walkie si Moon Safari – capodoperele duo-ului francez. Dar mai stim ca la concert vrei sa auzi Sexy Boy, All I Need, Kelly Watch the Stars si toate piesele care te poarta in starea Amour. Imagination. Reve.
Piesele Air pot fi cumparate in format digital: http://musicmall.ro/artisti/air/mp3
Stim, asculti la radio, pe YouTube, la iPod Sing Sang Sung si So Light Is Her Footfall, asteptandu-i la Bucuresti pe cei de la Air.
In seara proiectiei poti cumpara din CONTROL si bilete la concertul AIR de pe 11 februarie, daca nu ai facut-o deja online pe MyTicket.ro, Eventim.ro, TicketPoint.ro, din retelele Diverta si Germanos, sau de la librariile Carturesti, magazinele Vodafone, Muzica, Off The Record, Sala Palatului.
CONTROL Club se afla pe Str, Academiei, nr 19, in Pasajul Victoriri, la intrarea dinspre Facultatea de Arhitectura. Intrarea la seara de proiectie este libera.
Afterparty cu videoclipurile AIR urmat de Indie Invasion – Out of the Box Experience- cu Leo. Visuals by Vj Kissa. Intrare 5 lei de la ora 21.00 pana la ora 23.00, 10 lei dupa ora 23.00

Tags:

Leave a reply (we review all comments)