Cox cere marire de salariu la Propaganda

Modul lui COX de a cere o marire de salariu la Propaganda.

26 thoughts on “Cox cere marire de salariu la Propaganda”

  1. Indraznet, dar destul de penibil pentru un copywriter. Deh, daca nu s-a bagat si un art la “marire”. Nu e decat propaganda. Si culoare de cox. Fumat stil, fumat trend. Pulimea si culimea se iubesc, se scuipa, se spala, se scarpina reciproc. Noroioasa lume. Dar cat de cul. Parazitu’ (unul dintre cei trei) cum pixu’ meu rezista acolo (in domeniu, nu in agentie) ?

  2. Pingback: IQads i-a luat interviu lui COX | Feeder

  3. asemenea Ioanei, nici eu nu inteleg de ce intreaba unii cine e cox, cine e propaganda etc. de parca feeder ar fi teleenciclopedia. adica pana sa pui intrebarile astea aici, exista un google unde se pot lamuri dinainte lucrurile. cox a fost basist la ocs pe vremea in care cei care nu stiu cine e probabil nu se nascusera sau invatau ‘azorel’ in gradinita, iar propaganda este nu doar o agentie de publicitate, ci agentia care a creat o serie de campanii pentru radio guerrilla [campania ‘antimitocanie’, de ex, cu atlasul de mitocanie urbana la care s-au hlizit multi]. tot la propaganda, daca nu ma insel, lucreaza si dan amariei, tot de la ocs.

  4. propaganda e o agentie de publicitate. el lucreaza acolo. copywriter. ce naiba aveti in cap astia cu “penibil”? orez umflat de apa?

  5. asta a fost la Partizan? stilu seamana cu baiatu ala de avea Dumars. da cam egoist asa, nu apare dacat el in clip, fara pitzy, fara voce feminina, nu face sincroane … cum aflam daca i-a mers?

  6. Vai dar baiatul asta e mai bun ca tot OCS-ul la un loc.
    Mai bine se lasa oCS de versurile alea abstracte ca nu inteleg niciodata ce vor sa zica.
    bravo bre Cox, spre sa te strige, sa te pupe si sa iasa lucrurile

  7. Pingback: Un copywriter de la Propganda cere cântând o mărire de salariu | blogul IQads

  8. Pingback: Danadol – Dana Pascu » Blog Archive » Cum se cere o marire de salariu :)

Leave a reply (we review all comments)