A Guy Called Gerald @ Studio Martin

A Guy Called Gerald @ Studio Martin
30 ianuarie

+ Camil & Giuser

facebook event

Tags:

31 thoughts on “A Guy Called Gerald @ Studio Martin”

  1. gerald baga TECHNO cand are dj set si nu house, ca prin ’80. check youtube if you don’t believe me. chiar as putea sa zic un techno agresiv.
    pacat de giuser si camil in deschidere. gerald o sa fie ca mierea dupa ciocolata.

  2. Go Camil, go Sergiu, go AGCG!

    Puneti mana si va lustruiti pantofii de dans, mai lasati borfaiala inutila. Ba’i gresit artistu’, ba’i gresit warm-upu’, ba’i gresit afteru’. Veniti la 1-2 si cu asta basta!

    Romani!

  3. cel mai bun dj pentru wharmup dupa parerea mea este Fouchat….dar cine sa stie lucrurile astea…..probabil un warmup de rahat ….se pare ca in tara asta nimeni nu intelege cat de important este un warmup……

  4. corect iuli
    termenul pentru ceilalti doi este tetno

    fac o corectura, nu-mi revin in totalitate meritele pentru lansarea celor doi termeni, am avut ajutoare 🙂

  5. dragule … termeneul monkey house s-a apropiat mai mult de sneak decat villalobos sau luciano. either way, not good :))

  6. draga plenty, citeste mai cu atentie. am spus MONKEY HOUSE, ceea ce nu e nici pe departe tot una cu acid house-ul rafinat lui mr gerald. monkey house este subspecia care s-a dezvoltat in ultimul timp, cu largul concurs al copiilor si nepotilor prajiti de-ai lui Villalobos si Luciano. Un curent cu foarte multi adepti pe meleagurile nostre, dar din fericire sariti din linep-ul acestui eveniment.

  7. De ce incerci sa te setezi dinainte? Vino la petrecere, asculta, priveste si ulterior, in functie de cum ti-a placut sau nu, critica-i sau lauda-i pe “entertaineri”.

    Cat priveste “hit”-urile Gerald-ului (desi nu as folosi termenul hit in cazul lui), poate ca da, “Voodoo Ray” ar putea fi incadrata in zona house / acid house, insa majoritatea biografiilor il mentioneaza drept un contribuitor al scenei techno / acid (vezi 808 state), in paralel cu jungle / dnb (vezi ce a scos la propriul juice box).

    Cat priveste prestatia de la SM, aceasta va fi live (2 laptop-uri + 1 mixer)

  8. 1. piesele lui cele mai cunoscute,’hiturile’ ce stil sunt? plus: datorita creatiei sale in cadrul carui stil muzical a ajuns cunoscut acu douaj’ de ani?
    2. daca tot imi dai citate, citeste si dupa virgula te rog, de acolo de unde ai citat.

    ma mai contrazic? evident ca apoi s-a extins in mai multe zone muzicale si tocmai asta precizam, orizontul lui e prea larg pt a putea fi incadrat la un singur gen.
    dar ca sa revenim de unde -sa pornit…eu nu am auzit pe entertainerii camil sau giuser punand foarte mult din aria in care s-a extins de-a lungul timpului a.g.c.g. Iar cat priveste house-ul, pe care cei doi ‘locali’ il practica destul de des se pare, tocmai am fost intrebat de unul din cei care ma catalogau drept hater, daca dupa parerea mea ar trebui sa fie house in warm up.

    oricum discutia deja nu mai are sens, zarurile au fost aruncate, potriveala numelor de pe afis a mers ca peste tot in romania cu ‘las-o baa ca merge si asa’, deci pt aceia ca mine solutia e simpla: petrecerea va dura 2, 3 ore sau cat binevoieste domnul gerald sa ne intretina.
    felicitari inca o data organizatorilor, pacat ca nu ati dus treaba buna pana la capat. parerea mea…

  9. plenty juice, cu tot respectul, insa muzica house si agcg nu prea le vad ca fiind sinonime, daca aruncam un ochi peste cei 20 de ani pe care i-a petrecut omul in muzica electronica.

  10. nu e vorba de ‘hate’ dar ma rog atata puteti, atata intelegeti, n-are nimeni pretentii…am spus doar ca in acest context mi se pare extrem de nepotrivita alegerea facuta. nu am spus ca cei doi ar fi niste incompetenti sau neavizati in general, dar la un eveniment cu un asemenea nume pe afis mi-ar fi placut sa pot sta toata noaptea in acelasi ‘film’ muzical.nu am eu o propunere mai buna, nu consider ca ma pricep, era un simplu comentariu adus unui eveniment organizat de oameni care au sau cel putin pretind ca au priceperea asta.
    cat priveste monkey house…tot ca parere personala, desi a.g.c.g. este renumit mai ales datorita activitatii sale in zona ‘house’, consider ca nici asta nu ar fi fost cea mai buna alegere pt un nume cu un orizont muzical atat de larg precum ‘marele invitat al serii’. (apropos coordonati-va putin intre voi, mixul prezentat aici a lui camil abunda de bucati house, si nici giuser din ce am vazut eu pana acum nu evita stilul, dimpotriva.)
    pana data viitoare va doresc sa invatati limba romana, dar mai ales sa nu mai sariti ca arsi la orice comentariu ce nu este 100% in concordanta cu ceea ce vi se pare voua.

  11. nota 10! a guy called gerald in romania!!! in sfarsit cineva s-a gandit sa nu mai cheme aceleasi nume, sa nu mai vie vadim a 7 oara, andy smith a nush cata, si nici jfb sau dj food…
    …insa umbla un zvon pe facebook cum ca lineupul va fi intregit de localii camil si giuser. daca este adevarat, cu parere de rau este cea mai proasta alegere a acestui inceput de mileniu. cu tot respectul visavis de acesti 2 entertaineri, mi se pare o combinatie de tipul ‘nuca’+’perete’…

  12. cat de tareeeeeeeeeeeeeeeeeee! acum am vazut!

    chitzuleeeee, vine Jeraldu!!! Te dansez de tzi ies focuri din talpa :))))

Leave a reply (we review all comments)