Grafik Show cu Sensor si Pisica Patrata @ Gaia

The grafik show

The grafik show este un concept nou de spectacol marca Sensor & Pisica Patrata.
Dupa 10 ani de activitate, dupa numeroase colaborari cu muzicieni, regizori si coregrafi, dupa spectacole precum SaKaDaT ExtraSensorial ,Sit Down and Listen si SAKA, Sensor vine cu o noua propunere. De aceasta data in club, acolo unde este mai aproape de public cea mai experimentata trupa de muzica electro din Romania. The grafik show. In acest proiect a fost cooptat artistul Alexandru Ciubotariu alias Pisica Patrata, foarte apreciat de cunoscatorii artei urbane si nu numai. Pisica Patrata este un pseudonim pe care graficianul il foloseste pentru lucrarile cu rol curativ aplicate in spatiile dezafectate ale oraselor. Aceasta forma de arta poarta numele de Street Art. Alternativele la mijloacele clasice de exprimare artistica i-a adus pe artisti impreuna. Trupa Sensor foloseste instrumente neconventionale iar Pisica Patrata suporturi altele decat panza sau hartia.
The grafik show este un experiment 100% live de muzica, proiectii si grafica. Pe muzica Sensor Alexandru Ciubotariu va desena si proiecta desenele sub forma de visuals in timp real pe ecrane.
Prima reprezentatie va avea loc in club Gaia , vineri 29 ianuarie 2010 iar intrarea este libera. Warm-up: Tom Wilson
Proiectul The grafik show a fost conceput pentru ca aceste doua arte muzica si desenul sa creeze un spectacol unic. Mai mult cei care pana acum nu au avut acces la teritoriile artei urbane, sa intre in contact cu aceasta chiar in mediul lor.

Tags:

2 thoughts on “Grafik Show cu Sensor si Pisica Patrata @ Gaia”

Leave a reply (we review all comments)