Toulouse Lautrec si Replace @ Mojo

Toulouse Lautrec si Replace @ OneDay Live Mojo Sessions

Un nou episod OneDay Live Mojo Sessions va rula miercuri, 27 ianuarie, de la ora 21, in Club Mojo (Gabroveni, 14). Din pozitia scenica de protagonisti va vor incanta trupele autohtone Replace si Toulouse Lautrec.

Iata cine sunt ei, potrivit propriilor lor caracterizari:

Replace este o formatie moderna, formata in a doua jumatate a anului 2009. Formatia Replace activeaza in Capitala, fiind compusa din Gabriela Fierbinteanu (voce), Alexandru Bala (tobe), Cristian Fierbinteanu (chitara bass, voce) si Bogdan Stamatin (chitara).

Stilul formatiei Replace este modern, dinamic si de impact. Sonor, muzica formatiei Replace se bazeaza pe frecvente medii, joase si inalte. De notat sunt si versurile moderne, care completeaza intr-o maniera exploziva linia melodica. Reprezentatiile concertistice sunt sustinute intr-un stil tineresc, uneori neconventional, alteori exploziv. Formatia Replace isi doreste ca mesajul artistic transmis pe cale muzicala sa ajunga in mintea si in sufletul publicului.

http://oneday.ro/upload/the-replace/

Les ToulouseLautrecs descind din familii aristocrate. Ei au copilarit pe pajisti verzi si intinse in fata caselului si au crescut cu sunetul cornurilor de vanatoare si mirosul parfumurilor de contesa rumena in obraji. Desi predestinati studiului academic si educatiei alese, viata i-a aruncat in paturile cele mai carpite ale societatii. Influentati initial de Rene Pricetau si John Lewis Brown ei si-au gasit drumul in mijlocul boemei rebele. Sunt obisnuiti ai localurilor de noapte, sunt pasionati de femei, absint si opium, scuipa in microfoane, gesticuleaza pe corzi in cabaret si imbatati de succes sparg fetele tobelor din localuri si se uita sub crinolinele fetelor.

www.toulouselautrec.ro
www.myspace.com/toulouselautrecband

Acestia sunt ei. Noi, OneDay, reprezentam o initiativă de extindere a circuitului muzical independent din România, un proiect independent si autofinantat de promovare a artistilor locali si internationali de pe scena indie. Proiectul s-a dezvoltat pana acum în doua directii: online, printr-un spatiu de upload (concept asemanator MySpace) unde sunt prezente astazi peste 70 de trupe românesti, si prin realizarea compilatiei OneDay Mix, ajunsa anul acesta la a doua editie – o colectie de piese semnate de trupe nou-venite pe piata româneasca, disponibila spre download gratuit pe site, si offline prin organizarea si promovarea de concerte live cu trupe autohtone si straine.

www.oneday.ro

Concertul incepe la ora 21:00. Biletele in valoare de 10 RON se achizitioneaza in seara evenimentului la intrarea in club Mojo (Gabroveni, 14).

Tags:

1 thought on “Toulouse Lautrec si Replace @ Mojo”

  1. Pingback: Mojo Live Sessions part 2, 2010 | OneDay

Leave a reply (we review all comments)