Lomography.ro

Intra pe e-shop-ul celor de la Lomography.ro pentru aparte foto analog, nisate pe fotografia arty, experimentala. Aparatele sunt clone de Russian vintage-glam, remodelate cat sa aiba un design funky.
De regula plasticoase si coloratele, de ales cu 5 simturi odata, iar Lomografiile lor – un mix de lo-fi si hi-creativity. Vignettele din colturi, scurgerile de lumina si granulatia excesiva, plus o doza sanatoasa de imprevizibil, iti vor aduce mereu o lomografie noua.

Vor da drumul in curand si la social features: expo, parties, workshop-uri si alte eventuri interactive. Pentru a ne apropia repede de miscarea de revival pe analog din afara.
In afara de e-shop, vei gasi aparatele in magazine pe unde-ti place sa treci. Pentru inceput, in Carturesti – la Verona, in Cluj, Timisoara si Iasi.

Si nu uita: The Future is Analog!
www.lomography.ro

11 thoughts on “Lomography.ro”

  1. @ Mic

    comparatia cu ebay ar trebui sa dea in tot comertul. common, sa fim seriosi acuma

    si stii cumva cum se explica preturile de ebay?

    omul cumpara ca vrea sa ii ajunga sigur si repede produsul. nu toata lumea vrea the best desperate deal cand ii face cu ochiul un object. poate le plac atat de tare aparatele astea de jucarie 😉

  2. Tot ca in Romania sarim la gat ca asa suntem antrenati!
    Preturile asa sunt de la mama lor, diferente intre .com si .ro nu vei observa Mic.

    Eu unu’ m-am saturat de digital!

  3. Pai ma astept sa ma simt “ca in Romania” si nu ca in Uganda, unde din cauza lipsa/mancare&Co lumea haleste tot ce zboara, cu tot cu ambalaj.

    Asa si cu petardele astea Lomo: a venit romanu’ si a zis “domne, hai sa cumpar cu 20$ si sa vand cu 100$”.

    Mai suparator este sa vezi ca lumea cumpara, acum cand ai acces la orice informatie si te poti documenta. Nu mai este ca pe vremuri cand cineva venea cu blugi negri de la turci si parca avea kriptonita…

  4. Toate bune si frumoase dar cum dracu se face ca aceste aparate de jucarie la noi au preturi pompate cu steroizi?

    Un aparat Oktomat pe site-ul lomo costa 172 Ron iar in “realitate” costa 30$:

    http://cgi.ebay.com/Lomo-Lomography-Red-OKTOMAT-35mm-Camera_W0QQitemZ220506331803QQcmdZViewItemQQptZFilm_Cameras?hash=item3357339a9b

    Si 30 de dolari daca-l cumperi scump, eu l-am platit pe al meu 9.99$, nou/sigilat cu 2 filme.

    Inteleg comertul, inteleg gadgetu’ dar de la asta pana la a vinde aparate de jucarie la preturi la care deja iti poti cumpara un aparat decent…..

  5. LOMO Romania este o comunitate de fotografi interesati de fotografia pe film (color, alb-negru, pinhole, instant, etc.) – exclus digital. Scopul acestei comunitati este de a inviora fotografia pe film din Romania, de a crea un spatiu de expunere online special dedicat fotografilor romani care lucreaza pe film si de a le usura comunicarea.

    http://lomo.ro/

Leave a reply (we review all comments)