Les Elephants Bizarres si Plastik Charm @ Mojo

Concertele din seria OneDay Live Mojo Sessions continuă joi, 21 ianuarie, de la ora 21.00, în Club Mojo (Gabroveni, 14) cu Les Elephants Bizarres si Plastik Charm.
Trupa Les Elephants Bizarres s-a format in 2007 avand ca membri fondatori pe Catalin Radoi(Proka) – chitara electrica si voce, Mihai Marin – bass si voce, Stefan Matei – voce si Claudiu Stirbei – tobe. In primavara lui 2008, li s-a alaturat Nae (Cazacu Nicolae) la synth. Pe langa cei care manevreaza instrumentele muzicale, trupa mai are un membru (Dragos Dulea) care se ocupa de partea vizuala a concertelor. Inca de la debutul lor din toamna lui 2008, in formula actuala, numarul prestatiilor live a crescut considerbil, in principal in cluburile din Bucuresti, insa 2009 a fost se pare anul elefantului. Au deschis pentru We Have Band (UK), The Haunts (UK), A-LIX (Arg/Fr), Asleep In The Park (Aus) si au participat la cel mai mare festival din Romania, deschizand pentru Motorhead si Moby. Doua piese de-ale acestora s-au pozitionat foarte bine in topurile radio: “Hello says the devil” a atins nr. 1 la City Fm in topul dedicat trupelor romanesti, iar “Have No Fear” a ajuns pe 2 in topul international la Radio Guerilla, fiind difuzata in heavy-rotation 9 saptamani.
www.leseb.ro
www.myspace.com/leselephantsbizarres

Sarmul plastikului este tradus de E-one – chitara/lead vocals, Mike – bass, Misha – synths, Gabi – tobe intr-un electro-rock vesel si optimist. Cel mai nou profil de pe OneDay, trupa Plastik Charm, promite un concert efervescent si un show la inaltime.
http://oneday.ro/upload/plastik-charm/

Concertul Les Elephants Bizarres si Plastik Charm face parte din seria OneDay Live Mojo Sessions ce va continua în fiecare miercuri şi joi până la sfârşitul lunii februarie. Prin Mojo Live Sessions, OneDay îşi propune să aducă în faţa publicului atât trupe româneşti noi promovate în secţiunea Upload pe www.oneday.ro sau pe compilaţia Uploaded Mix Nr.2, disponibilă pentru download gratuit pe site, cât şi nume deja cunoscute pe scena underground bucureşteană – The Pixels, Omul Cu Sobolani, byron, Kumm.

OneDay este o iniţiativă de extindere a circuitului muzical independent din România, un proiect independent şi autofinanţat de promovare a artiştilor locali şi internaţionali de pe scena indie. Proiectul s-a dezvoltat până acum în două direcţii: online, printr-un spaţiu de upload (concept asemănător MySpace) unde sunt prezente astăzi peste 70 de trupe româneşti, şi prin realizarea compilaţiei OneDay Mix, ajunsă anul acesta la a doua ediţie – o colecţie de piese semnate de trupe nou-venite pe piaţa românească, disponibilă spre download gratuit pe site, şi offline prin organizarea şi promovarea de concerte live cu trupe autohtone şi străine.

www.oneday.ro

Concertul începe la ora 21.00. Biletele în valoare de 10 RON se achiziţionează în seara evenimentului la intrarea în club Mojo (Gabroveni, 14).

Tags:

1 thought on “Les Elephants Bizarres si Plastik Charm @ Mojo”

  1. Pingback: Mojo Live Sessions part 2, 2010 | OneDay

Leave a reply (we review all comments)