Burn Babylon Editie Aniversara @ Goblin

  • by

Burn Babylon Editie Aniversara @ Goblin

Pe data de 24 Decembrie, implinim 2 ani de la prima editie “Burn Babylon”! Pentru a sarbatori asa cum se cuvine am pregatit o editie aniversara fara precedent. Vom avea un concert live, 3 DjSet-uri, bautura gratis si tricouri “Burn Babylon” pentru cei mai petrecareti dintre voi. De aceea, asteptam toti iubitorii muzicii reggae in Club Goblin (str. Smardan nr. 30) pe data de 24 Decembrie pentru a striga impreuna, mai tare ca niciodata, “Burn Babylon”.

Dupa 17 episoade “Burn Babylon”, dupa 17 seri in care impreuna cu voi am dansat pana dimineata, ne-am gandit ca acum, la aniversarea a 2 ani de reggae, sa numaram si sa rasplatim pe cei pe care ne-au sustinut de-a lungul timpului. De aceea, am pregatit un line-up deosebit. Vom avea un concert live, in care Jhivago (Veritasaga) va canta pe cele mai tari riddim-uri nu-roots si dancehall. De asemenea, vom avea 3 DJSet-uri, ce vor antrena atmosfera pana inspre dimineata. Undoo, Raizah si Chesarion vor pregati pentru aceasta editie 3 set-uri explozive ca sa putem sa sarbatorim cum se cuvine aceasta aniversare.

Mai mult decat atat, vom avea pentru cei mai petrecareti, pentru cei ce danseaza si simt muzica, pentru cei cu ritmul de reggae in sange, 4 tricouri “Burn Babylon” si 2 vouchere de 50 RON la bar. Premiile vor fi acordate de catre echipa de organizare Jah Army de-a lungul intregii nopti, asa ca voi nu trebuie sa faceti nimic altceva decat sa veniti la party si sa va simtiti bine.

De asemenea, pentru ca fiecare sarbatorit trebuie sa faca cinste, ne-am gandit sa includem in pretul biletului o cuba libre. Asta inseamna ca nu aveti nici un motiv sa nu veniti si sa nu va simti bine pe data de 24 decembrie in Club Goblin, incepand cu ora 22.00. Pretul biletului de intrare este de 15 RON (o Cuba Libre Gratis).

Tags:

Leave a reply (we review all comments)