Harlem Gospel Choir @ Sala Palatului

  • by

Harlem Gospel Choir @ Sala Palatului

Harlem Gospel Choir – pe urmele regilor de pe batranul continent

Harlem Gospel Choir, cel mai cunoscut cor gospel din lume, va sustine saptamana aceasta doua spectacole cu casa inchisa intr-una dintre locatiile culturale de referinta ale Europei – portul Estoril din Portugalia, fosta resedinta a unora dintre cei mai cunoscuti regi ai Europei postbelice. Tot in aceasta luna, turneul „Ingerilor din Harlem” ii va aduce pe membrii Harlem Gospel Choir pentru prima data si la Bucuresti, in preajma sarbatorilor de iarna, pentru un concert extraordinar la Sala Palatului, pe data de 21 decembrie.

Dupa succesul fulminant inregistrat in nord-estul mapamondului cu turneul “Concert of Hope/ Remembering Michael Jackson”, Harlem Gospel Choir revine pe „batranul continent” cu doua noi spectacole sold-out in Portugalia, biletele pentru aceste concerte fiind epuizate inca din primele zile de la punerea lor in vanzare! Anuntul concertului programat in orasul-port Estoril, de langa Lisabona, a avut un impact rasunator, fapt ce a determinat suplimentarea numarului de bilete, precum si programarea unui al doilea spectacol in aceeasi zi, pe 6 decembrie. Fosta resedinta a unora dintre cele mai remarcabile si influente figuri ale istoriei postbelice europene, Estoril este locul de intalnire preferat al regilor Europei, precum Juan Carlos I al Spaniei, Umberto al II-lea al Italiei, si Carol al II-lea al Romaniei.

Concertele cu casa inchisa din Portugalia nu sunt o noutate pentru membrii corului, Harlem Gospel Choir sustinand recent o serie de show-uri sold-out in Rusia, demonstrand inca o data ca muzica gospel uneste oamenii, indiferent de nationalitate, religie sau limba. Turneul Harlem Gospel Choir se va intinde pe patru continente, membrii corului continuand sa raspandeasca mesajul divin in tari precum Irlanda, Lituania, Polonia, Italia, Spania, Anglia, Statele Unite, China si Australia.

In pragul sarbatorilor de iarna, Harlem Gospel Choir va aduce ritmurile inaltatoare de gospel si la Bucuresti, intr-un spectacol de exceptie pe scena Salii Palatului. Aflat sub umbrela World Music Masters, concertul face parte din turneul “Concert of Hope / Remembering Michael Jackson” si va avea loc pe data de 21 decembrie. Biletele sunt disponibile online pe www.myticket.ro, dar si in reteaua magazinelor Diverta, la urmatoarele categorii de preturi, in functie de pozitia in sala: 70, 100, 130, 160 si 200 lei.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)