MEGAROMANIA @ Silver Church

  • by

MEGAROMANIA @ Silver Church

KOHAKU MUSIC TOUR va asteapta pe 20 decembrie la primul concert Visual Kei din Romania!

Trupa japoneza MEGAROMANIA (se citeste Megalomania) live in clubul The Silver Church. Megaromania este una dintre cele mai adorate trupe Visual Kei din Japonia, cunoscuta de comunitatea de gen din intreaga lume. Conceptul trupei este estetica creatiei, iar stilul de muzica adoptat este old school visual rock cu influente heavy metal.

http://www.megaromania.com
http://megaromania.info
http://www.last.fm/music/Megaromania

Va asteptam pe toti costumati si colorati!! Seara va debuta cu un Concurs Cosplay de la ora 18:30, in care se vor premia 3 dintre cele mai impresionante aparitii. La 19:30 urmeaza prezentarea de moda “Harajuku Lovers” a designerului Lorand Coza. La 20:00, in deschidere va concerta trupa rock Highlight Kenosis. Incepand cu ora 21:00 vor urca pe scena membrii trupei Megaromania: Sui, Leda, Hyoga, Misery si Chikage, pentru prima oara in fata fanilor din Europa.

Biletele se pot cumpara inainte de ziua concertului din reteaua Diverta din toata tara si de pe site-urile www.myticket.ro sau www.ticketpoint.ro la pretul de 80 lei. In seara evenimentului pretul biletului va fi de 95 lei. Pentru fanii din provincie organizatorii vor oferi un discount de 20 lei in baza biletului de tren prezentat la intrarea in club. De asemenea, parintii care isi vor insoti copii la concert vor avea acces gratuit.

Concertul este sustinut de: Animax, 9am, Kudika, Greenchannel, Panasonic, Otaku.

– via bakaism

Tags:

Leave a reply (we review all comments)