Aievea lanseaza albumul Cinema @ Front

  • by

aievea fron cinema

AIEVEA lansează discul Cinema pe 19 decembrie, la FRONT/The Ark, in Bucuresti

Cinema este al doilea album al grupului AIEVEA si contine piese compuse si cantate in ultimii doi ani, intr-o noua formula. Fara catch-uri muzicale gratuite, fara gaselnite cu priza la public, fara presiunile unei case de discuri, Cinema este un exercitiu de sinceritate dus la capat pentru oamenii care iubesc muzica pur si simplu. Cinema ar trebui sa spuna la fel de multe si peste 20 de ani. Printre piesele deja cunoscute ca Traces, Cinema, Papillon albumul contine piese in premiera absoluta.

“”Muzica este de casa”,” spune Electric Brother. ““Aseaza-te comod pe canapea, cu picioarele sub blanita, cu un paharel si o carte in mana. Apoi, ca la cinema, traieste citeva povesti spuse de Aievea, intr-o atmosfera ireala. Pentru oameni care au chef sa mai scape putin de bubuiala din cluburi, de zgomotul strazii, de nervii de la birou si de stresul cotidian. Criza o sa treaca. ”Te ajutam si noi!”

AIEVEA sau Marta Hristea (voce), Vlaicu Golcea (electronice, keyboards, contrabas), Electric Brother (electronice, bass, chitara, instrumente acustice), Tavi Scurtu (tobe), Casa Gontz (visuals), Utu (sound-designer si co-producator) te asteapta pe 19 decembrie ora 21.00 la FRONT/The Ark, Calea Rahovei 196A!

Nu uita sa ai un memory stick la tine: toata lumea copiaza muzica de unde apuca – Acum ai ocazia sa o copiezi direct de la cei care o fac. 🙂

AIEVEA iti face cadou noul album!

Tags:

Leave a reply (we review all comments)