Dj Vadim la Gaia

Dj Vadim la Gaia

Luna aceasta, pe 18 decembrie, clubul Gaia readuce seria de petreceri Gaia AlterEgo avandu-l ca invitat special pe DJ Vadim.

Andrey Gurov, cunoscut ca si Dj Vadim, a creat un melanj special intre hip hop , jazz, muzica electronica si …uneori cursuri de limba rusa.

Cu toate ca DJ Vadim are nationalitate rusa, sosirea sa in Anglia la varsta de numai trei ani i-a schimbat existenta radical. Ulterior el s-a mutat in New York fiind acum DJ, promoter, colectionar de discuri, prezentator radio, ocazional pictor si scriitor.

Ca o mica recapitulare, Vadim invirte la discuri de vreo 18 ani si e producator de prin 92’. In colectia lui de viniluri nu intra nimic care sa nu faca 8 din 10 oameni sa danseze, indiferent ca vorbim despre funk, soul, disco, reggae, dancehall, hip hop sau jungle.

Adus prin intermediul agentiei de booking LIVEHOUSE, DJ Vadim va putea fi ascultat din nou la Bucuresti, pe 18 decembrie, in cadrul unui nou eveniment organizat de clubul Gaia. De warm-up este responsabil Gojira – DJ-ul “cu greutate” din industria muzicala romaneasca.

Evenimentul face parte din seria de petreceri Gaia AlterEgo, printre artistii prezenti la aceste evenimente se numarandu-se DJ Krush, Kid Koala si The Glitch Mob.

Tags:

10 thoughts on “Dj Vadim la Gaia”

Leave a reply (we review all comments)