Warren Suicide @ Control

Warren Suicide @ Control

Warren Suicide @ Control
16.12.2009

Trupa berlineza Warren Suicide este un experiment audio-vizual deosebit. Cherie (vocals & visuals) si Nackt (vocals & guitar) sunt nucleul trupei, la care se adauga la aproape fiecare aparitie live alti muzicieni. Astfel, fiecare concert al trupei devine un eveniment unic.

Warren Suicide s-a infiintat in 2003 intr-o mansarda in Berlin odata cu personajul ciudat desenat de Cherie si care reprezinta imaginea trupei. Primul album, “Hello” a aparut in 2006 in UK la Fume Records. Au urmat o serie de concerte de club si participarea la festivaluri in Europa si SUA. Amestecul de Electrofuzz, Punk si Pop precum si partea vizuala spectaculoasa din live-urile trupei au atras imediat atentia industriei muzicale si criticilor. BBC i-a invitat pentru un live in studio si trupe precum Placebo, Dub Pistols sau Die Happy au lucrat cu ei la remixuri ale propriilor piese iar IAMX i-a invitat ca trupa de deschidere in turneul european.

Al doilea album, “Requiem for a missing link” a aparut anul trecut la casa de discuri Shitkatapult a lui Apparat si a fost caracterizat ca fiind “muzica alternative-pop a secolului 22”.

Concertul Warren Suicide de miercuri se anunta a fi poate cel mai spectaculos din scurta istorie a clubului.

In deschidere vor fi Minus & Ion live iar de afterparty veti vedea o alta latura a lui Logan, ocazie cu care inauguram la Control seria “Outside Influence” in care DJ cunoscuti de la noi vor pune muzica din cu totul alte zone decat cele cu care ne-au obisnuit.

Biletele costa 25 RON si vor fi disponibile la intrarea in club in seara evenimentului.

http://www.warrensuicide.com/
http://www.myspace.com/minussiion
http://haulesbaules.wordpress.com/

Tags:

2 thoughts on “Warren Suicide @ Control”

Leave a reply (we review all comments)