Foals (DJ Set) @ Control

  • by

foals dj set

Foals (DJ Set) @ Control pe 11 decembrie.

Foals este una din trupele speciale ale noului curent dance-punk britanic. Infiintata in Oxford, UK, conceptual trupa pleaca de la minimalismul lui Steve Reich pe care il imbina cu elemente math-rock si techno pentru a obtine un sunet special care functioneaza perfect atat live cat si ca muzica de club.

In 2008 Foals a inegistat la New York primul album, “Antidotes” cu producatorul (Yeah Yeah Yeahs, Liars) si chitaristul (TV on the Radio) David Sitek. Albumul a fost foarte bine primit atat de fani ca si de critica.

Single-uri precum “Baloons”, “Cassius” sau “Olimpic Airways” inca sunt in heavy-rotation in plylisturile cluburilor indie si ale posturilor de radio din toata lumea.

In timp ce al doilea album al trupei este in faza de pre-productie, Edwin Congreaves (keyboard) sub titulatura de Foals DJs a devenit un Dj respectat atat in Europa ( unde printre altele a avut DJ-seturi la festivaluri precum V-festivas si Field Day) cat si in Australia si Noua Zeelanda unde a fost recent un turneu.

DJ Set-urile lui Edwin contin exact genurile care au influentat compozitiile trupei – nelipsind elemente disco, techno, krautrock si electro-house.

Imediat dupa turneul din Australia, Edwin Congreaves ajunge la Control vineri 11 decembrie.

Biletele costa 25 RON si vor fi disponobile la intrarea in club in seara evenimentului.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)