Omul cu Şobolani @ Mojo

  • by

Omul cu Şobolani @ Mojo

Seria de concerte OneDay Live Mojo Sessions a ajuns la ultimul concert pe anul acesta:  şi invitaţii acestora, Toulouse Lautrec, joi, 10 decembrie, de la ora 21, în Club Mojo (Gabroveni, 14).

Prin Mojo Live Sessions (18 noiembrie – 10 decembrie), OneDay şi-a propus să aducă în faţa publicului atât trupe româneşti noi – Sophisticated Lemons, The Mono Jacks – promovate în secţiunea Upload pe www.oneday.ro sau pe compilaţia Uploaded Mix Nr.2, disponibilă pentru download gratuit pe site, cât şi nume deja cunoscute pe scena underground bucureşteană – The Amsterdams, Omul cu Şobolani. Concertele din noiembrie şi decembrie au abordat o gamă variată de genuri, de la punk (Blister Blue) şi rock alternativ (Rain District) la synth-pop (Mes Quins) şi electro (The Pixels). Joi, OneDay încheie glorios prima lună a sesiunilor live în Club Mojo cu un concert extraordinar Omul cu Şobolani. În deschidere, va susţine un recital trupa Toulouse Lautrec, aflată la prima apariţie live. Programul concertelor următoare va fi anunţat în curând pe www.oneday.ro.

www.omulcusobolani.ro
www.myspace.com/toulouselautrecband

OneDay este o iniţiativă de extindere a circuitului muzical independent din România, un proiect independent şi autofinanţat de promovare a artiştilor locali şi internaţionali de pe scena indie. Proiectul s-a dezvoltat până acum în două direcţii: online, printr-un spaţiu de upload (concept asemănător MySpace) unde sunt prezente astăzi peste 70 de trupe româneşti, şi prin realizarea compilaţiei OneDay Mix, ajunsă anul acesta la a doua ediţie – o colecţie de piese semnate de trupe nou-venite pe piaţa românească, disponibilă spre download gratuit pe site, şi offline prin organizarea şi promovarea de concerte live cu trupe autohtone şi străine.

www.oneday.ro

Concertul începe la ora 21. Biletele în valoare de 20 RON se achiziţionează în seara evenimentului la intrarea în club Mojo (Gabroveni, 14).

Evenimentele din seria OneDay Live –Mojo Sessions sunt organizate de OneDay în parteneriat cu Mojo Club.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)