The Mono Jacks @ Mojo

  • by

The Mono Jacks @ Mojo

Seria de concerte OneDay Live Mojo Sessions continuă miecuri, 9 decembrie, de la ora 21, în Club Mojo (Gabroveni, 14) cu The Mono Jacks.

The Mono Jacks sunt Doru Trascău (voce, chitară), Florin Vasile (chitară, voce), Dorian Cazacu (tobe) şi Hasan Nabulsi (bas). Trupa a debutat anul trecut, la petrecerea de deschidere a clubului Control, a participat la festivalul Firefest şi la ultima ediţie Underlondon. Încadraţi în curentul indie rock, cu influenţe Interpol, The Mono Jacks au afişat în concertele susţinute până acum un sound închegat, pasaje elegante, o prestaţie live puternică şi armonioasă, cu piese precum Maria şi Push the Pedal. Trupa pregăteşte o sesiune de înregistrări în luna ianuarie, pentru a imprima cele mai noi compoziţii.

OneDay este o iniţiativă de extindere a circuitului muzical independent din România, un proiect independent şi autofinanţat de promovare a artiştilor locali şi internaţionali de pe scena indie. Proiectul s-a dezvoltat până acum în două direcţii: online, printr-un spaţiu de upload (concept asemănător MySpace) unde sunt prezente astăzi peste 70 de trupe româneşti, şi prin realizarea compilaţiei OneDay Mix, ajunsă anul acesta la a doua ediţie – o colecţie de piese semnate de trupe nou-venite pe piaţa românească, disponibilă spre download gratuit pe site, şi offline prin organizarea şi promovarea de concerte live cu trupe autohtone şi străine.

Concertul începe la ora 21. Biletele în valoare de 10 RON se achiziţionează în seara evenimentului la intrarea în club Mojo (Gabroveni, 14).

Evenimentele din seria OneDay Live –Mojo Sessions sunt organizate de OneDay în parteneriat cu Mojo Club. Parteneri media: Feeder, Port.ro, apropo.ro, BestMusic, 24fun.ro, No.3, Metalhead, iConcert, SoFresh, Tillate.com, Metropotam, dob.ro, hipmag.ro şi Muzicabuna.ro.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)