Kite Biking, prima harta cu trasee pentru biciclete

  • by

kite biking

theKITE lanseaza Kite Biking, prima harta cu trasee pitoresti si mai putin aglomerate pentru bicicletele din Bucuresti. Harta se adreseaza tuturor celor pentru care bicicleta este deja un mijloc de deplasare dar, mai ales, celor care, desi si-ar dori sa utilizeze acest transport alternativ, sunt reticenti momentan temandu-se ca in Bucuresti nu se pot descurca pe doua roti.

theKite isi propune sa le demonstreze contrariul! Vestea buna pentru acestia si pentru bicicletele inca tinute pe balcon este harta KITE Biking: un mecanism ingenios de combatere a demotivarii generalizate a biciclistilor din Bucuresti. Harta le arata biciclistilor traseele unde pot sa pedaleze lejer prin Bucuresti. Si nu doar intr-un singur loc, ci isi pot alege din 26 de trasee.

Traseele selectate reprezinta rute pentru biciclisti dinspre cartierele mari catre centru, adiacente arterelor principale. Rutele sunt create pentru biciclistii care-si doresc sa exploreze orasul dincolo de bulevardele mari si aglomerate, sa evite traficul si sa ajunga la destinatie in siguranta, indiferent ca este vorba de mersul la birou sau la o cafenea din oras. Indiferent de anotimp, theKITE incurajeaza utilizarea in exces a hartii, zi de zi, ca un ghid de nadejde pentru transportul alternativ si ecologic. Pentru aceasta, harta este realizata din tyvek, un material special care pastreaza intact aspectul hartii, chiar si dupa o folosinta indelungata, fiind in acelasi timp rezistent la ploaie.
Pentru placerea de a deschide harta cat mai des, aceasta este ilustrata manual si dezvaluie o serie de repere pitoresti pe care le poti descoperi plimbandu-te cu bicicleta pe stradutele din Bucuresti.
“Am mentionat reperele noastre preferate, printre care un mierar si o statuie de android uitata intr-o gradina pe langa Herastrau. Speram ca voi sa completati lista de locuri care fac din Bucuresti o explorare cat se poate de placuta odata ce stii unde sa mergi.”, a declarat Miruna Antonescu, membru fondator theKite.

KITE Biking este disponibila incepand cu data de 30 noiembrie la librariile Carturesti, Ollie Gang Shop, The Kitchen, Bernschutz & Co, magazinul Cochet, BikeXpert, Intro Design.
Mai multe detalii pe www.thekite.ro.

KITE Biking este un proiect theKITE sustinut de Coca-Cola Romania si de Primaria Bucuresti.

Leave a reply (we review all comments)