Târgul Cărtureştilor

  • by

targul carturestilor

Între 4 şi 31 decembrie, la Cărtureşti Verona continuă tradiţia micului târg de cadouri deştepte.

Aflat la a IV a ediţie, Târgul Cărtureştilor constituie o alternativă la târgurile obişnuite din perioada sărbătorilor, oferind o selecţie de cadouri inspirate, alese anume pentru iubitorii de cărţi, muzici şi filme. Deşi nu mai este nicidecum un târg de mici dimensiuni, am păstrat conceptul “ micului târg de cadouri deştepte” şi veţi regăsi în acest an atmosfera caldă şi multe dintre minunăţiile cu care v-am obişnuit, dar v-am pregătit şi multe noutăţi.

Mulţi dintre clienţii noştri sunt familiarizaţi cu noul spaţiu (extinderea din Arthur Verona nr.15), dar, cu prilejul Târgului Cărtureştilor, vom inaugura şi mansarda acestei case superbe, cu o suprafaţă aproximativă de 220 mp. Aici vom găzdui comercianţii de produse bio recomandaţi de Asociaţia Reper 21, o expoziţie cu vânzare de bijuterie contemporană organizată de curatorul Dan Pierşinaru şi evenimente pentru cei mici. Veţi putea găsi tot in acest spaţiu jucării de lemn, decoraţiuni handmade, ceaiuri şi accesorii, obiecte de design, turtă dulce şi alte delicatese.

Vă invităm pe 10 decembrie la lansarea pe DVD a filmului Amintiri din Epoca de Aur, regizat de Cristian Mungiu, iar între 11 şi 17 decembrie readucem Serile de poveste în parteneriat cu Fundaţia Principesa Margareta. Copiilor care vin să ne viziteze le oferim în dar poveşti şi basme fermecate cărora le dau viaţă actori îndrăgiţi, oameni de televiziune, personalităţi.

În Bucătăria Târgului Cărtureştilor vă veţi putea întâlni cu echipa Good Food şi invitaţii, care vă vor delecta gătind bunătăţi de sezon chiar în faţa dumneavoastră. Nu vor lipsi degustările de vin, ceai şi ciocolată, iar în Cafeneaua Verona, aflată la demisolul Cărtureşti, puteţi servi o ceaşcă de cafea revigorantă alături de un croissant proaspăt.

Pe 19 decembrie petrecem de Crăciun în aer liber, împreună cu Kihi-Kiha&co, singurul târg de hand-made dedicat copiilor. Construim castele din bezea, topim ciocolată la grill, ne inclăzim cu vin fiert şi împodobim bradul în aşteptarea Moşului.

Librăriile Cărtureşti din ţară vor găzdui evenimente similare, pentru a vă informa despre acestea vă rugăm să urmăriţi comunicatele noastre viitoare şi siteul www.carturesti.ro

Tags:

Leave a reply (we review all comments)