Live Art Party @ La Scena

Live Art Party @ La Scena

LIVE ART PARTY

Vineri 4 decembrie incepand cu ora 22:00 – Club La Scena (Calea Calarasilor 55, langa piata Unirii)

Muzic by velvet resident DJs:
//LUCAS //EMAP

UN CONCEPT UNIC DE PETRECERE ALLinONE cu:

– Expozitie de arhitectura & design (proiectele castigatoare ale concursului de portofolii Velvet)
si acordarea premiilor.

– Proiectii video: art movies
Concurs “Live Art” de creatie interactiva – Fashion Illustration & Fashion Photography:
Concurs pentru pasionatii de fotografie si ilustratie (schite fashion)

Se va desfasura la petrecere, timp de 30 de minute.

Velvet creeaza un fashion set-up live, chiar in La Scena, pentru ca participantii sa isi exprime viziunea pornind toti de la acelasi cadru.

Artistii vor poza/desena timp de 30 de minute un fotomodel adus de Velvet ce va fi imbracat intr-o tinuta spectaculoasa. Apoi, cele mai bune planse vor putea fi alese prin vot de catre participantii de la petrecere.

Inscrierea (23-29 noiembrie 2009)

Pentru a te inscrie la acest concurs trimite un mail la velvet@velvetmagazine.ro cu numele complet si numarul de telefon, impreuna cu o lucrare reprezentativa (o fotografie sau o schita de moda), eventual un link spre portofoliul tau online precizand in subiectul mailului la ce categorie vrei sa participi (foto sau ilustratie).

5 locuri sunt disponibile pentru fiecare din cele 2 probe. Inscrierea se desfasoara pana pe data de 29 noiembrie (duminica). Selectia se face pe baza de materialele primite (portofolii si lucrari anterioare) si va fi confirmata printr-un reply la mail.

Participarea:

-proba de fotografie:

participantii trebuie sa vina cu propriul aparat foto. Acolo vor fotografia modelul mentionat mai sus, avand libertate totala asupra felului in care vor incerca sa surprinda modelul. La inceierea probei, fotografiile vor fi descarcate pe un laptop, fiecare concurent alegandu-si lucrarea cea mai buna. Cele 5 fotografii alese vor fi proiectate in main room-ul petrecerii pentru ca timp de alte 30 de minute publicul sa poata vota. Cele mai bune planse for fi premiate de catre Velvet!

-proba de ilustratie(desen):

participantilor le vor fi puse materialele necesare (planse, creioane etc) pentru a realiza in 30 de minute o ilustratie de moda pornind de la scenariul cu fotomodelul velvet. La sfarsit, cele 5 lucrari vor fi expuse pentru ca publicul sa poata alege cele mai bune planse. Acestea vor fi premiate de catre Velvet!

Desemnarea castigatorilor:

Participantii la petrecere vor putea vota cele mai interesante fotografii si ilustratii, alegandu-se live castigatorii.

Bonus:

Daca ai lucrari pe care vrei sa le expui in cadrul petrecerii, mentioneaza acest lucru in mail.

Tags:

5 thoughts on “Live Art Party @ La Scena”

Leave a reply (we review all comments)