JAY-JAY JOHANSON la Bucuresti

jay jay johanson ark front concert bucuresti
Jay-Jay Johanson pentru prima data in Romania

UPDATE: Concertul Jay-Jay Johanson se muta pe 4 decembrie la The ARK. Detalii aici.

Nopti suedeze in octombrie la Hala

JAY-JAY JOHANSON pentru prima data in Romania

One Event are deosebita placere sa anunte primul concert din Romania al cantautorului suedez JAY-JAY JOHANSON in data de 2 octombrie 4 decembrie. Show-ul face parte dintr-o serie de evenimente cu artisti din undergroundul electro si indie suedez care vor avea loc la inceputul lunii octombrie in Bucuresti, la Hala de Muzica.

Supranumit de presa de specialitate “bravul cavaler melancolic” sau “neobositul creator al synth-pop-ului dansabil”, JAY-JAY JOHANSON a reusit cu ajutorul melodiilor sale sa mangaie inimile multor suflete de-a lungul carierei sale inceputa in 1996, cand a debutat cu albumul “Whiskey”. Succesul imediat al albumului, caracterizat prin voci jazzy si aranjamente hipnotice de film noir, ii asigura lui Jay-Jay primul turneu international din cariera.

Vocea remarcabila a lui Jay-Jay, cu un timbru extrem de placut, cateodata melancolica si sfasietoare alteori calda si directa, te vrajeste de la primele note. Discografia cantautorului este de asemenea impresionanta, cele sapte albume pe care le-a lansat pana in prezent au fost vandute in peste un milion de exemplare in mai mult de 35 de tari, iar turneele sale au inclus teritorii precum Statele Unite, Canada, Brazilia, China, Franta, Germania, Spania si Rusia.

Cu ultimul sau album, “Self-Portrait”, Johanson ramane la fel de surprinzator si indraznet ca pana acum, insa aranjamentele complexe de coarde si armoniile bine temperate din trecut sunt inlocuite acum cu un sunet mai organic si mai incisiv dar la fel de sensibil si profund.

Jay-Jay este din nou gata de drum, turneul mondial inceput in acest an va cuprinde si o oprire in Bucuresti pentru primul sau concert din Romania. Intentia declarata este sa faca lumea sa danseze pe beat-urile sale de trip-hop, electro sau down-tempo dar si pentru a-i savura baladele somptuos elaborate. Playlistul va contine atat piese noi de pe “Self-Portrait” cat si hituri consacrate de pe albumele precedente.

Biletele pentru concertul JAY-JAY JOHANSON din 2 octombrie 4 decembrie 2009 vor fi puse in vanzare incepand de vineri, 15 mai la urmatoarele preturi: 60 RON pana la data de 14 iunie; 75 RON in perioada 15 iunie – 31 august; 90 RON dupa aceasta data. Biletele vor putea fi procurate online de la MyTicket.ro, din reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Librariile Carturesti, de la Hala de Muzica si din Clubul Control.

Concertul JAY-JAY JOHANSON din 2 octombrie 4 decembrie 2009 este produs de One Event. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la one (at) event.mu.

www.jay-jayjohanson.com | www.myspace.com/jayjayjohanson | www.event.mu

10 thoughts on “JAY-JAY JOHANSON la Bucuresti”

  1. Pingback: Concert José González la The ARK | Feeder

  2. Pingback: Concertul Jay-Jay Johanson reprogramat | Feeder

Leave a reply (we review all comments)