Dub Pistols @ JukeBox Club

Dub Pistols @ JukeBox Club

Englezii de la Dub Pistols vor concerta live la Bucureşti, în formulă completă, joi 3 decembrie, în cel mai mare club de live din ţară, JukeBox Club (fost Becker’s Brau, str.Turturelelor 13).

În deschidere sunt invitaţi Aria Urbană, iar după concerte petrecerea continuă în Zona Liberă, cu DJ Vasile & Matze. Dub Pistols sunt în turneu de promovare a ultimului lor disc, Rum and Coke.
Muzica Dub Pistols este un detonator de bună dispoziţie, un amestec incendiar de reggae, dub, hip hop, ska şi electro, care dă tonul petrecerii oriunde şi oricând.

Dub Pistols s-au format la Londra în 1996 la iniţiativa lui Barry Ashworth, un fost promoter în cluburile londoneze, ca o trupă de dub şi big beat cu 5 membri. Cvintetul era compus din Barry Ashworth, chitaristul John King, basistul John O’Bryan, programatorul Bill Borez şi Malcolm Wax la platane. De-a lungul timpul au fost invitaţi să li se alăture numeroşi compozitori şi vocalişti printre care Blade, James Dewes Sheffield (JMS), Rodney King şi Terry Hall. Ashworth este unul dintre pionierii muzicii de club în spiritul Ibiza, promovând acest stil în Marea Britanie. A mixat prima oară în clubul “Déjà vu”, un loc unde veneau des cei de la Happy Mondays şi The Stone Roses. Iniţial, proiectul muzical pe care l-a format a luat numele clubului. Dupa semnarea unui contract pentru Cowboy, trupa a ieşit cu albumul “Gangsters, Tarts & Wannabes” şi s-a destrămat în acelaşi an.
Ashworth devine renumit ca DJ şi începe o colaborare cu casa de discuri Concrete Records. Trupa îşi schimbă numele în Dub Pistols şi debutează oficial cu piesele “There’s Gonna Be a Riot” şi “Best Got Better”. Apariţia albumului Point Blank în 1998 îi face celebri în toată lumea.
Concertul trupei la Bucureşti face parte din turneul de promovare al ultimului lor album, “Rum and Coke”, lansat oficial pe 25 mai 2009.
Piesele “Back To Daylight” şi “I’m in Love”, extrase de pe noul material de studio semnat Dub Pistols, sunt deja în heavy rotation în playlistul radiourilor şi al party-rilor din toată lumea.
Dub Pistols vor concerta live pe 3 decembrie, în formulă completă:
Barry Ashworth (producător, voce), Jason O’Bryan (producător, chitară bas), Jean Claude King (chitară), Steve Hunt (platane), Tim Hutton (suflător), şi Daren Ashford (tobe).

http://www.myspace.com/thedubpistols

În deschidere va concerta trupa Aria Urbană. Înfiinţată în 2003 în Braşov, trupa se prezintă prin textul piesei “Revoluţia Spirituală”, însumând în două versuri amestecul eclectic de stiluri ce îi caracterizează: “Din aria centrală a României / Suntem Aria Urbană – actorii fanteziei”. Fie că este drum&bass, breakbeat, trip-hop sau dub, cei patru membri cu background în muzica rock şi hip-hop, nu se feresc să combine în piesele lor influenţe etnice, instrumente exotice, poezie şi zgomot. Stau mărturie nenumăratele concerte la festivalurile şi în cluburile din ţară (Stufstock, TMBase, SummerBreak, Peninsula, StudentFest, FanFest) precum şi albumul “Urbanofonica”. Show-ul lor dinamic şi un vocal caracterizat de o energie debordantă îi califică drept unul din live-act-urile electro româneşti de referinţă.
http://www.myspace.com/ariaurbana
After Party hosted by DJ Vasile & Matze, Jukebox Club e declarat Zona Liberă .
Visuals by VJ Tom.
http://www.myspace.com/matzedjvasile
Luna decembrie este luna petrecerilor, începe cu dreptul la party Dub Pistols!
Biletele vor fi puse în vânzare începând cu 13 noiembrie la preţul unic de 35 lei şi vor putea fi achiziţionate online pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Sălii Palatului, din reţeaua magazinelor Germanos din întreaga ţară, din librăriile Cărtureşti, din magazinul Muzica, Unirea Shopping Center, magazinele Vodafone din ţară.
În ziua concertului, biletele vor putea fi cumpărate doar de la intrarea în club, începând cu ora 20, la preţul de 45 lei. Numărul de bilete este limitat de capacitatea clubului.

Concertul Dub Pistols la Bucureşti este organizat de Sound&Image Events.

Tags:

4 thoughts on “Dub Pistols @ JukeBox Club”

Leave a reply (we review all comments)