Red Bull Illume 2010

Red Bull Illume 2010

Fotografi amatori si profesionisti din lumea intreaga sunt invitati sa aplice pe website-ul oficial www.redbullillume.com cu cele mai bune fotografii, care sa surprinda esenta sportului de actiune si aventura.

Editia inaugurala a Red Bull Illume din 2007 a fost prima competitie internationala de acest gen si a reprezentat un adevarat succes. Mai bine de 2000 de fotografi internationali au trimis un numar impresionant de imagini fiind jurizati de o comisie de editori foto si experti recunoscuti. Rezultatul a fost cea mai spectaculoasa compilatie de imagini ale sportului de actiune si aventura.

Editia din 2010 a Red Bull Illume se anunta a fi si mai grandioasa.

Cele zece categorii la care te poti inscrie penrtu aventura imaginii din 2010 sunt: cultura, teren de joaca, energie, spirit, portret, close up, aripi, secventa, noi tendinte, experimental si iluminare. Castigatorii, alesi de un juriu prestigios de experti, vor fi anuntati in Mai 2010.

Concursul isi asuma misiunea de a gasi cele mai uluitoare imagini ale sportului de aventura, pretuind oamenii care infrunta cele mai crunte conditii pentru a le obtine, iluminand pasiunea, stilul de viata senzational si cultura din umbra imaginii.

Perioada de aplicare ramane deschisa pana pe 28 februarie 2010. Pentru mai multe detalii viziteaza www.redbullillume.com. De asemenea suntem prezenti pe Facebook, Flickr si Twitter.

1 thought on “Red Bull Illume 2010”

  1. degeaba ma enervez eu cand in romania toata lumea “aplica” de zor pt job-uri si grant-uri, dar acum sa aplici poze pe un site, chiar n-am mai auzit…

Leave a reply (we review all comments)