Rain District @ Mojo

  • by

Rain District @ Mojo

Concertele din seria OneDay Live Mojo Sessions continuă miercuri, 25 noiembrie, de la ora 21, în Club Mojo (Gabroveni, 14) cu Rain District, trupă ce a lansat recent albumul de debut Sounds I Hide.

În cadrul acestui eveniment, trupa Rain District va susţine campania Greenpeace, ce promovează energia regenerabilă ca alternativă la energia nucleară. Acest tip de energie nu prezintă riscuri faţă de mediul înconjurător sau faţă de sănătatea oamenilor şi necesită investiţii semnificativ mai mici decât energia nucleară.

Trupa Rain District s-a format în toamna lui 2007, şi este compusă în prezent din solistul vocal şi chitaristul Alex Purje (ex Nociv, RedRum), Ştefan Panea (chitară, clape, programare), George Dobre (bas) şi Alex Ghiţă (tobe, percuţie). În vara acestui an, formaţia a participat la festivalurile Iarmaroc, Forest Vibes şi Stufstock, lansând totodată primul single, Sound Of Mind, disponibil la download gratuit pe compilaţia OneDay Uploaded Mix Nr.2. Albumul de debut, înregistrat în studioul prietenilor de la Lemon, şi intitulat Sounds I Hide, a fost lansat pe 23 octombrie şi poate fi descărcat în format MP3 din shop-ul bestmusic.ro.

www.myspace.com/raindistrict

Concertul Rain District face parte din seria OneDay Live Mojo Sessions ce va continua în fiecare miercuri şi joi până la sfârşitul anului. Prin Mojo Live Sessions, OneDay îşi propune să aducă în faţa publicului atât trupe româneşti noi promovate în secţiunea Upload pe www.oneday.ro sau pe compilaţia Uploaded Mix Nr.2, disponibilă pentru download gratuit pe site, cât şi nume deja cunoscute pe scena underground bucureşteană – Mes Quins, The Pixels, Omul cu Şobolani. Programul concertelor este disponibil pe www.oneday.ro.

OneDay este o iniţiativă de extindere a circuitului muzical independent din România, un proiect independent şi autofinanţat de promovare a artiştilor locali şi internaţionali de pe scena indie. Proiectul s-a dezvoltat până acum în două direcţii: online, printr-un spaţiu de upload (concept asemănător MySpace) unde sunt prezente astăzi peste 70 de trupe româneşti, şi prin realizarea compilaţiei OneDay Mix, ajunsă anul acesta la a doua ediţie – o colecţie de piese semnate de trupe nou-venite pe piaţa românească, disponibilă spre download gratuit pe site, şi offline prin organizarea şi promovarea de concerte live cu trupe autohtone şi străine.

www.oneday.ro

Concertul începe la ora 21.00. Biletele în valoare de 10 RON se achiziţionează în seara evenimentului la intrarea în club Mojo (Gabroveni, 14).

Tags:

Leave a reply (we review all comments)