iReadfaces, expoziție de fotografie @ The Ark

ireadfaces

Miercuri, 25 noiembrie, de la ora 20.00, are loc la The Ark vernisajul expoziției de fotografie iReadfaces. Expoziția va fi deschisă până pe 3 decembrie, între orele 10.00 și 19.00. Intrarea este liberă.

iReadfaces este un proiect fotografic care a început în vara lui 2009 cu un autoportret al autorului și care a continuat cu alte câteva zeci de portrete. Oamenii și-au dat jos măștile pe care le poartă zilnic în societate și s-au lăsat fotografiați așa cum sunt ei cu adevărat.

Cristian Radu, autorul proiectului, crede că „Provocarea mea constă în încercarea de a-i face pe oameni să renunțe la măști, în timp ce pentru ei este o provocare să se vadă așa cum îi arăt eu.”

Printre cei care au participat la acest proiect se numără Cristi Puiu, Cristian Crisbășan, Jean-Lorin Sterian, Dan Pierșinaru, Vali Bărbulescu, Carla Szabo, Cornel Lazia, Alexandru Bălășescu, Cristi Balint.

Cristian Radu a studiat fotografia la Ecole Nationale Supérieure Louis-Lumière din Paris. A colaborat cu diverse reviste românești, iar momentan are lucrări expuse la Karousel, singura galerie de artă fotografică din România (www.karousel.ro).

iReadfaces este un proiect realizat în parteneriat cu HP și susținut de Skyy Vodka, f64 și The Ark.

După închiderea expoziției fotografiile pot fi achiziționate, iar banii astfel strânși vor merge către proiectul caritabil „Pași către viață” – www.pasicatreviata.ro

Tags:

1 thought on “iReadfaces, expoziție de fotografie @ The Ark”

  1. Pingback: Ireadfaces @ The Ark « This place is just too big without you.

Leave a reply (we review all comments)