Inglorious Hipsters @ Palatul Universul

osatiplaca universul

Inglorious Hipsters
lansare site osatiplaca.ro

sambata 21.11, 22:00h
@ Palatul Universul

Toni
Lucas
Mr. Disko
Eusebio & Waar
Super Giuser

Tags:

16 thoughts on “Inglorious Hipsters @ Palatul Universul”

 1. “We don’t have that much money and so we can’t support a scene where we can have a choice. Because we can’t support a choice we don’t get a choice” (alternative consumer)

  Pace

 2. mi-ar placea sa vad mai multa imaginatie totusi. acum depinde , ca daca e alt eveniment gandit de pe ieri pe azi , la modul :
  “ce nume punem?”
  “hai cu filmu ala ca e cel mai in voga si mi-a placut”
  “ok , baga si tu poza in photoshop , trage o floricica peste swastica si scrie peste betards (nici macar sa nu stergi bestards ?) , hipsters si aia e.”
  Si pe timp de criza evenimentele tin frigiderele pline.
  Mai multa implicare , mai multa dorinta de-a face ceva cum trebuie. More Love .
  Pace , numa bine.

 3. acelasi lautar pentru TUDOR : pai ce sa intelegi mai tudore, normal ca nu te prinzi si tu, ca doar nu degeaba esti jder, HIPJDER !

 4. locatie centrala, impresionanta ca nume, mcD-ul e aproape, feeder.ul promoveaza, beatfactor la fel, poster kitchios, promitator de caterinca… e loc de carne, multa carne, care sa consume si sa le luam niste banuti.

  deja palatul asta e sala palatului! 🙂

 5. flyeru asta mi se pare chiar reusit. si ce daca e copia nu stiu cui? sa arate bine si asta conteaza! si daca se cheama partyu asa ce flyer vrei sa fie, cu mc hammer?

 6. hai bai nene mai lasati-ne cu posterul asta de la inglorius basterds, copiati si voi ideile altora, le mai manaratzi oleaca , bagati niste floricele si un verde kitch si vai ce originali suntem noi..si ca sa puneti cireasa pe tort, evenimentul se cheama ceva tot legat de film…foarte jenibil, zau asa….

Leave a reply (we review all comments)