Luna Amara & Evo @ Control

  • by

lunaamara

Luna Amara & Evo @ Control
20 nov, 21:00

Originara din Cluj, Luna Amara este o formatie de rock alternativ cu usoare influente metal, un stil particularizat insa de prezenta trompetei si a sintetizatoarelor de voce, in special pe ultimul album.

De-a lungul celor aproape 10 ani de existenta au avut ocazia sa concerteze pe scene din Germania, Franta, Olanda, Turcia sau Romania alaturi de nume mari ale scenei rock ca Incubus, Paradise Lost, Amorphis, Him, Clawfinger, Cradle of Filth si altii.

Cu o componenta partial modificata fata de cea actuala, trupa isi face debutul in primavara anului 2000. In 2004 lanseaza “Asfalt” , primul lor album. iar in 2006 “Loc lipsa”, la realizarea celui din urma fiind invitati Andy Ghost (Altar), Mihai Iordache ( Kumm) si Ombladon ( Parazitii).

“Don’t let your dreams fall asleep” este ultimul album, lansat oficial in Vama Veche, pe data de 1 mai a acestui an. Prin versuri poetice care dezvaluie si starnesc trairi launtrice, acorduri grave sau solo-uri de chitara, Luna Amara reuseste sa atraga si sa incante publicul la fiecare revenire pe scena bucuresteana.

Pe 20 noiembrie, va asteapta in Control Club, incepand cu orele 21.00.

http://www.myspace.com/lunamara

In deschidere va concerta trupa EVO, infiintata in anul 2004. Abordand rock-ul alternativ cu influente metal si progressive, de-a lungul timpului, trupa si- a schimbat treptat sound-ul, adaptatandu-se diferitelor formule in care a aparut pe scena.

http://www.trupaevo.ro

Tags:

Leave a reply (we review all comments)